Häng med på studieresor till intressanta företag och platser. Delta på TechTalks kring aktuella ämnen och på öppna aktiviteter där du får möta träffa andra Compare-företag, nya tänkbara kunder och kontakter inom både akademi, näringsliv och det offentliga.

Compare-luncher

En öppen mötesplats för alla som är intresserade av nätverkande och aktuella ämnen inom digital utveckling och innovation. Vi anordnar ungefär en Compare-lunch i månaden och fokus ligger på nätverkande, workshops och inspiration. Tanken är att du som företagare ska få med dig en ny kontakt eller en ny tankeställare efter varje lunch.

TechTalks

Tillsammans med Innovation Park bjuder vi in till TechTalks om hur vi som människor, företag och organisationer påverkas av den pågående digitaliseringen.

Fokuserade nätverk

Företag som är med i Compare har möjlighet att delta i digitala innovationsprojekt tillsammans med företag, myndigheter och forskning. De får möjligheter att affärsutveckla i fokuserade nätverk med företag och organisationer från andra branscher för nya perspektiv.

Compare Community

Compare Community är en digital mötesplats öppet för alla som är intresserade av det digitala, i och utanför Värmland. Här kan du utbyta erfarenheter och knyta kontakter med experter inom det digitala, entreprenörer och företagare som behöver hjälp i sin digitala resa. Läs mer här 

Compares kalender

 

Sandra Dalåsen

Event Coordinator

+46 (0)73-025 71 29
sandra.dalasen@compare.se

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss