Online

Anmälan stängd

Anmäl dig senast den 13/3

14

mar

TechniQual

Kl. 11.15-12.00, Digitalt

"Jämlikhet och inkludering - en affärskritisk fråga"

TechniQual och Ellevio som bjuder in till en digital inspirationsträff med fokus på jämlikhet och inkludering i teknikbranschen.

TechniQuals digitala mötesplats för företag inom teknikbranschen är en inspirerande, energigivande träffpunkt där ni som företag kan lära av varandra, hitta mod och inspiration framåt för en mer inkluderande och jämlik arbetsplats.

Tillsammans skapar vi en community där nya samarbeten och initiativ växer fram. Där vi kan inspirera och framförallt bygga relationer till andra som står inför utmaningar med jämlikhet och inkludering – en grundorsak till varför det är svårt att attrahera och behålla kompetens som inte är män.

Vi hjälps åt så att teknikföretagen i Värmland blir framtidens arbetsplats för alla.

Vår första träff i mars tar vi pulsen på Ellevio med frågan “Varför är jämlikhet och inkludering en affärskritisk fråga?”
Ni möter Frida Åström, People and Culture lead samt Anders Ekberg, Chef för Nätdrift.

Vi bjuder in till en träff med öppen och avslappnad stämning och vi hoppas ni ansluter med nyfikenhet och laddar för en framåtlutad diskussion.

Vem är träffen till för?
Vi har anmälan öppen för alla men fokuserar frågeställningar och utmaningar kopplat till företag inom den breda teknikbranschen (El/energi, IT och industri). För att skapa mod och diskussioner i er egen organisation efter träffen, och för att ”walk the talk” så ser vi helst att ni kommer två från varje företag/organisation och att ni har olika könsidentitet.

• När: 14 mars, klockan 11.15-12.00
• Var: Länk till träffen i zoom mailas ut dagen innan.

 

 anmäl dig här

 

Har du frågor?
Kontakta Therese Sundström, Innovationsledare Karlstad Innovation Park
therese.sundstrom@karlstadinnovationpark.se, 073-9465978

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss