Nyheter

AB Nya Ekonomikompetens Karlstad 19 februari, 2024

Därför börjar du tröttna på stora byrån

Bättre förr? När redovisningskonsulten på ‘stora byrån’ hade tid med er. Inte tog betalt per påbörjad timme och inte ständigt bytte ut den som ansvarar för kontakten med er? Varför har det blivit så här på ‘stora byrån’? Här kommer lite förklaringar.

Compare 18 februari, 2024

Är du vår nya Innovation Manager eller Communications Officer?

Just nu söker vi en Innovation Manager och en Communications Officer till vårt kontor i Karlstad.

AB Nya Ekonomikompetens Karlstad 12 februari, 2024

Tack Paper Province!

Stort tack Paper Province med Sandra och styrelsen som gav oss förtroendet att komplettera och bli er viktiga redovisning, löne- och projektekonomi-funktion. Ett förtroende vi lägger stor vikt vid att bygga långsiktigt.

Compare 8 februari, 2024

Compare arbetar för framtidens cybersäkerhet – deltar på invigningen av Cybercampus Sverige

Behovet av ökad cybersäkerhet växer dag för dag. Regeringen satsar nu drygt 100 miljoner kronor de kommande åren på Cybercampus Sverige, som invigdes igår på KTH.

Compare 8 februari, 2024

Lansering av schyst.se – en kunskapsbank för mer inkluderande organisationer

Nu släpps webbplatsen schyst.se med kunskap och verktyg för att skapa mer jämställda och inkluderande verksamheter. På webbplatsen finns bland annat goda exempel på inkluderande kommunikation och schyst arbetsmiljö, som Compare bidrag till.

AB Nya Ekonomikompetens Karlstad 8 februari, 2024

Hyr en ekonom – få ut mer än av en ekonom

Att hyra en ekonom dvs. ta in en interim, erfaren person sker ofta när det uppstår en vakans eller skall ske ett utvecklingsprojekt. Men att hyra en ekonom öppnar ofta fler dörrar än om man har, eller anställer, en ekonom. Läs vidare så förklarar vi

AB Nya Ekonomikompetens Karlstad 5 februari, 2024

VD valde bort Stockholms prisnivå

Det finns väldigt mycket som är bra i storstäder som Stockholm. Samtidigt finns det en hel del tjänster som får negativa ekonomiska effekter av att utföras i storstaden. Där löner är högre, lokalytor är dyrare, restider längre och personalomsättninge

Compare 19 januari, 2024

Insikter från Compares nätverksträff om forskning och tillämpning av AI

Har du funderat på hur generativ AI kan omforma ditt sätt att arbeta? Vilken forskning finns tillgänglig, och hur kan AI användas för att skapa värde för företag och industrier?

Sogeti 28 november, 2023

Nyfiken på Sogeti?

Sogeti Sverige, en del av Capgemini-koncernen, med 21 kontor och 1300 medarbetare, skapar affärsvärde med teknologi för organisationer som behöver införa innovation snabbt och som vill ha en lokal partner med global skalbarhet.

Compare 24 november, 2023

Stort intresse när experter pratade cybersäkerhet under Compares nätverksfrukost

I en värld där företag och organisationer dagligen står inför cyberhot och påverkanskampanjer ökar behovet att stärka vår digitala säkerhet. För att möta dessa utmaningar arrangerade Compare en nätverksfrukost den 23 november.

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss