Hitta företag och kompetens inom den digitala sektorn i Värmland

Tillsammans med närmare 100 företag driver vi digital utveckling och innovation! Företagen som är med verkar inom konsultbolag, produktbolag, reklam-, -webb och kommunikationsbyråer, managementföretag, utbildningsföretag och telekombolag.

Välj vy


CGI Sverige AB

CGI i korthet CGI är idag ett av världens största IT-tjänsteföretag. Vi är ett globalt bolag med över 77.000 medarbetare och vi verkar på över 400 kontor i 40 länder. I Sverige har CGI sina historiska rötter i WM-data som också fanns på många orter i Sverige, så CGI-modellen med närhet till våra kunder för ett ökat ansvarstagande är fortsatt en viktig del i våra goda kundrelationer. Vi erbjuder alla typer av verksamhetsstöd och IT-tjänster som möjliggör för våra kunder att framgångsrikt utveckla sina verksamheter. Vårt främsta mål är att skapa affärsnytta för våra kunder och vår arbetsmetodik är certifierad enligt ISO-9001, vilket innebär vi levererar i tid och enligt budget. CGIs kontinuerliga tillväxt är ett bevis på våra kunders förtroende för oss och för det engagemang som finns hos våra medarbetare. På CGI känner vi ägarskap och tar ansvar, därför är också en majoritet av oss delägare. Resultatet för våra kunder är en helhetsleverantör med de globala resurserna, branschexpertisen, stabiliteten och de engagerade experterna som behövs för att uppnå resultat.  CGI är fortfarande det största IT-tjänstebolaget i Sverige och vi har varit etablerade i Karlstad sedan slutet på 70-talet. Idag är vi cirka 160 personer i Karlstad och har konsulter och specialister inom många områden förutom produktutveckling och förvaltning. Nämnvärt är dock de experter och specialist team vi har i Karlstad inom Webb- & App-utveckling samt grupperingen som jobbar med BI/BigData/Internet of Things/Machine Learning/Artificiell Intelligens, som kompetensmässigt är världsledande inom sitt område! Att agera ansvarsfullt som företag är inte valbart Det är utgångspunkten för allt vi gör i CGI. Frågor kring miljö och socialt ansvarstagande är viktiga både för oss själva och för våra kunder. CGIs lösningar finns överallt i vårt samhälle, utan att du tänker på det och vi är stolta över att vara med och bidra till samhällsutvecklingen. Vi är ett ansvarstagande företag som bryr oss om det samhälle vi lever och verkar i. Vi har ett omfattande CSR program (Corporate Social Responsibility) som bl.a. innefattar våra medarbetares hälsa och välbefinnande, hållbart partnerskap med våra kunder, minskad miljöpåverkan, etiskt agerande samt inte minst, att stödja de samhällen vi lever och agerar i.

Häng med bortom morgondagen

Som medlem i Compare bidrar du till att utveckla Värmland till en ännu attraktivare digital region. Tillsammans driver vi digital utveckling och innovation!

Gå med i Compare-nätverket

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss