Digitalt nätverk för att lösa samhällsutmaningar

Genom att gå med i Compare-nätverket blir du del av ett spännande kluster av företag, organisationer och offentlig sektor som tillsammans löser komplexa problem och samhällsutmaningar med stöd av tech och digitalisering. Välkommen att gå med i Compare-nätverket och delta i våra innovationssatsningar!

Delta i innovationssatsningar

Säkra framtidens digitala kompetens

Digital affärsutveckling och innovation tillsammans

Compare-nätverket

I Compare-nätverket har du möjlighet att delta i innovationssatsningar tillsammans med företag, offentlig sektor och akademi.

I Compare-nätverket blir du del av ett spännande nätverk där alla verkar för ökad tillväxt, innovation och kompetens inom tech och digitalisering. Tillsammans löser vi komplexa samhällsutmaningar!

Inom Compare-nätverket hittar du nya samarbetspartners och kunder. Tillsammans skapar vi möjligheter för nya affärer och samarbeten inom det digitala.

Din organisation får en egen sida på compare.se där kunder, samarbetspartners och framtida medarbetare kan hitta och se era unika kompetenser och inriktningar. Du som är med i nätverket kan gratis lägga in rekryteringsannonser och nyheter på Compare.se.

Det kostar 1000 kr per organisation och år att vara med i det digitala nätverket. Du anmäler ditt intresse via knappen ovan.

Compare är en techinnovationsplattform som oberoende och transparent välkomnar alla företag och organisationer att delta och engagera sig i det digitala nätverket.
Hoppa till verktygsfältet