Nordic Medtest – ett nationellt test- och kompetenscenter öppet för alla aktörer inom svensk hälso-, sjuk- och omsorgsvård – fortsätter att expandera och behöver nu förstärka verksamheten med ytterligare en testexpert och en testautomationsarkitekt.

”Som testexpert ansvarar du för att vi är ledande inom testområdet med avseende på erbjudanden, strategier, metoder och processer både idag och i morgon”, skriver Nordic Medtest i platsannonsen som vänder sig till den som bland annat har: Nationellt erkännande som expert inom test; Mer än 10 års erfarenhet av arbete inom avancerad testverksamhet; Dokumenterad erfarenhet av att jobba som mentor och coach.

”Som testautomationsarkitekt ansvarar du för att vår automatiseringsstrategi och dess tekniska implementation motsvarar både våra kunders och våra egna behov”, skriver Nordci Medtest i den andra platsannonsen som vänder sig till den som bland annat har: Mer än 10 års erfarenhet av arbete inom testautomation och automatiseringsstöd; Erfarenhet av mjukvaruutveckling; Erfarenhet av arbete med Webservices (SOAP/REST); Erfarenhet av prestandatester och lasttester.

Kontaktpersoner för båda jobben:

  • Magnus Lindström, teamledare, 072-551 57 34
  • Peter Furster, verksamhetsansvarig, 070-361 03 88

Nordic Medtest är ett nationellt test- och kompetenscenter öppet för alla aktörer inom svensk hälso-, sjuk- och omsorgsvård så som myndigheter, landsting, kommuner, privata vårdgivare, leverantörer och innovatörer. Verksamheten bedrivs idag i projektform med Landstinget i Värmland som huvudansvarig men planeras vid projektavslut drivas vidare i bolagsform. Nordic Medtest tillhandahåller testrelaterade tjänster i alla faser under IT-tjänsters och IT-produkters livscykler. Exempel på tjänsteområden är användbarhet, testledning, certifiering, testmiljö, testdata, utvecklingsstöd, expertrådgivning, med mera.

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss