Den digitala sektorn är definitivt en framtidsbransch med goda jobbmöjligheter under en lång tid framöver. Det är en bransch i ständig utveckling och förändring i takt med digitaliseringen. Behovet av spetskompetens är stort. Här kan du hitta vilka yrken som finns, vilken lön du kan förvänta dig, framtidsutsikter och vägen till en av de mest spännande branscherna just nu.

 

Här hittar du yrken, löner & utbildningar

 

Karlstad – en av Sveriges bästa studentstäder

Med ett växande och nytänkande universitet rankas Karlstad som en av landet bästa studentstäder. På kort tid har Karlstad förvandlats till en utpräglad studentstad med ett stort utbud av kultur, nöje, sport och shopping. Om man frågar studenterna själva så är Karlstad en av Sveriges mysigaste studentstäder om. En småstad, med ett utbud som en storstad.

Läs om studentstaden Karlstad

 

Nära samarbete mellan universitetet och näringsliv

Studerar du på Karlstads universitet blir du en del av en spännande miljö där forskningen väcker uppmärksamhet långt ute i världen. Du får en gedigen bas att stå på. Och genom Compare, med närmare 100 företag i branschen, och universitetets nära samarbete får du en unik möjlighet att skapa relationer med intressanta företag inom branschen under hel din studietid. Framtidsutsikterna för anställning hos spännande företag inom flera olika områden i Värmland direkt efter studierna är mycket goda!

IT-utbildningar på Karlstads universitet

 

Häng med bortom morgondagen

Som medlem i Compare bidrar du till att utveckla Värmland till en ännu attraktivare digital region. Tillsammans driver vi digital utveckling och innovation!

Gå med i Compare-nätverket

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss