Kommunikatörsnätverket i Värmland inbjuder till nätverkslunch fredag 13 februari med Peter Hägglund och Ann-Charlotte Sverkström från Effect Management som talar om ”Virtuella möten – en framgångsrik kommunikation på distans

Världen krymper. Vi kan jobba med folk som sitter var som helst i världen – bara de har internet. Det här öppnar helt nya möjligheter för kommunikation på distans. Som ledare, kommunikatör eller projektledare kan du utnyttja den nya tekniken på ett framgångsrikt sätt – om du lär dig hur.

Hur driver man förändring när man sitter utspridda? Hur får man motiverade och engagerade deltagare? Utmaningarna liknar på ytan de som vi har ansikte mot ansikte, men på distans är det både svårare och viktigare att leda rätt. Skickliga distanskommunikatörer behärskar tekniken för att bygga nära relationer utan den trygghet som fysiska träffar ger.

Peter Hägglund och Ann-Charlotte Sverkström från Effect Management föreläser om hur du får bättre utväxling i ditt sätt att leda möten på distans.

MÖTESDETALJER

  • TID: 13 februari 11.30-13.00.
  • PLATS: Claesson’s Restaurang, Våxnäsgatan 10, Karolinen, Karlstad
  • ANMÄLAN: Senast 6 februari till katarina.lindstrom@karlstad.se
  • PROGRAMVÄRDAR: Katarina Lindström, Karlstads kommun och Maria Stenberg från &Stenberg.
  • KOSTNAD: 100 kr (85 kronor till lunchen och 15 kronor till nätverkets kassa). Ta med jämna pengar! Ange ev. önskemål om specialkost vid anmälan. Kvitto på kostnaden kan lämnas. OBS! Om du inte kan komma – avanmäl dig senast kl. 08.00 dagen före till programvärden annars måste vi ändå be dig att betala 85 kr för din lunch.

Kommunikatörsnätverket i Värmland (tidigare Informatörsnätverket) är ett forum där regionens kommunikatörer kan lära känna varandra, lära av varandra samt delta i gemensamma utbildningar inom informations- och kommunikationsområdet. Kommunikatörsnätverket vill också fungera som brobyggare mellan regionens företag och organisationer för att öka samarbetet dem emellan och därmed bidra till att stärka länets konkurrenskraft. Nätverket startades 2003 på initiativ av Compare och The Paper Province.

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss