Informatörsnätverket i Värmland (från årsskiftet Kommunikatörsnätverket i Värmland) inbjuder till nätverkslunch fredag 28 november med Michael Karlsson och Henrik Örnebring (Karlstads universitet) om ”Från pressekreterare till strategisk kommunikatör – om informatörsyrkets historia och framtid”.

Vilken titel ger högst lön? Vilka kommunikatörsegenskaper efterfrågas av dagens arbetsgivare? Och vad kommer yrket att kräva i framtiden?

På nästa nätverkslunch gräver vi djupt i vår yrkesroll. Michael Karlsson och Henrik Örnebring, professorer på Karlstads universitet, målar upp bilden av hur informatörens roll och arbetsvillkor har utvecklats.

Informatörstiteln är snart utrotningshotad och kommunikatören har tagit dess plats. Förändringen har nått även vårt nätverk som från årsskiftet byter namn till Kommunikatörsnätverket i Värmland. Michael Karlsson har gått igenom begreppen och visar att namnbytet är befogat. Henrik Örnebring beskriver hur arbetet har förändrats i takt med organisationerna och anställningsvillkoren. Båda utlovar även en spaning kring vad vi kan förvänta oss av framtiden – vad krävs för att vi ska hänga med?

Välkommen på nätverkslunch och få koll på ditt jobb!

Mötesdetaljer

  • TID: Fredag 28 november 11.30-13.00.
  • PLATS: Claesson’s Restaurang, Våxnäsgatan 10, Karolinen, Karlstad
  • ANMÄLAN: Senast 26 november till hedvig.bergenheim@regionvarmland.se
  • PROGRAMVÄRDAR: Mia Ohlsson, Konsumentverket och Hedvig Bergenheim, Region Värmland.
  • KOSTNAD: 100 kr (85 kr till lunchen och 15 kr till nätverkets kassa) Ta med jämna pengar! Ange ev. önskemål om specialkost vid anmälan. Kvitto på kostnaden kan lämnas. OBS! Om du inte kan komma – avanmäl dig senast kl. 08.00 dagen före till programvärden annars måste vi ändå be dig att betala 85 kr för din lunch.

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss