Landstinget i Värmland, Centrum för tjänsteforskning (CTF) vid Karlstads universitet, Karlstads kommun och Visit Karlstad AB inbjuder till Service Convention Sweden – en konferens om tjänsteinnovation och ”tjänstefiering” som hålls 9-10 december på Karlstad CCC.

”Service Convention Sweden vänder sig till dig som vill veta mer Låt dig inspireras av kunniga föreläsare från både offentlig och privat sektor, delta i praktiska övningar och ställ frågor till specialister inom området tjänsteinnovation. Vi erbjuder dig som besökare möjligheten att på flera sätt utveckla dig själv och din verksamhet genom att ta del av den senaste världsledande forskningen och praktiska case från olika verksamheter”, skriver Service Convention Sweden i sin inbjudan.

Målsättningen med Service Convention Sweden är att bidra till ökad kunskap om traditionell tjänstesektor, men även lyfta fram andra branscher där tjänste- och innovationsfokus är nyckeln till överlevnad i en föränderlig värld. ”Till dig som deltagare vill vi ge kunskap, insikt och verktyg från olika typer av verksamheter, både offentlig och privat”.

Service Convention Sweden 2014 berör olika ämnen inom tjänsteinnovation såsom ledarskap, hållbar utveckling, entreprenörskap samt informations- och kommunikationsteknik. Arrangörer är Landstinget i Värmland,Centrum för tjänsteforskning (CTF) vid Karlstads universitet, Karlstads kommun och Visit Karlstad AB. 

  • När: 9-10 december 2014
  • Var: Karlstad Congress Culture Centre, Karlstad
  • Mer information och anmälan på www.serviceconventionsweden.se

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss