Compare och Mynewsdesk inbjuder alla i Värmland som använder Mynewsdesk till en heldagsträff onsdag 10 juni i Karlstad – dels för att lära och inspireras av varandra; dels för att få veta mer om möjligheterna med ett nyhetsrum.

”Vi blir allt fler i Värmland som använder Mynewsdesk – därför ser vi en möjlighet att tillsammans bli bättre på att använda våra nyhetsrum”, förklarar Sven Carlsson – redaktör och kommunikatör på Compare som använt Mynewsdesk sedan 2006.

”Detta låter jättespännande – vi kommer gärna och berättar mer om hur Mynewsdesk fungerar”, säger Fredrik Ånebrink – account manager på Mynewsdesk som tillsammans med Daniel Wilke deltar på träffen.

Inbjudan: Alla i Värmland som använder Mynewsdesk inbjuds till en heldagsträff onsdag 10 juni i Karlstad (Lokal: Klusterrummet på Karlstads universitet) med följande program:

  • 08:30-10:00: Introduktion med presentationer av hur var och en arbetar med Mynewsdesk idag;
  • 10:00-12:00: Mynewsdesk pass 1 – Fredrik Ånebrink & Daniel Wilke (Mynewsdesk)
  • 12:00-13:00: Lunch
  • 13:00-15:00: Mynewsdesk pass 2 – Fredrik Ånebrink & Daniel Wilke (Mynewsdesk)
  • 15:00-15:30: Kaffe & frukt
  • 15:30-17:00: Fördjupningar inom valda områden: Tänk och skriv journalistiskt – Sven Carlsson (Compare) ca 30 min; Bloggar och sociala medier – Marthe Hem (Cash IT) ca 30 min; Med mera efter behov och förslag.

Anmälan: Senast onsdag 3 juni via mail till sven.carlsson@compare.se
Övrigt: Deltagandet är kostnadsfritt. Antalet platser är begränsat med förtur för alla i Värmland som använder Mynewsdesk. I mån av plats kan övrigt intresserade delta.

Mynewsdesk startades 2003 för att erbjuda företag en modern digital PR-tjänst som ett snabbare, mer effektivt sätt att låta företag berätta sin egen historia för rätt personer, och samtidigt kunna sköta all PR på ett och samma ställe. Mynewsdesk ägs sedan 2008 av norska mediegruppen NHST som äger flera av Norges främsta affärspublikationer – bland annat Dagens Næringsliv och DN.no. Med huvudkontor i Stockholm har Mynewsdesk kontor i Norge, Danmark, Finland, England och Singapore. Idag har Mynewsdesk mer än 40.000 nyhetsrum och 25.000 registrerade företag över hela världen.  Läs mer på www.mynewsdesk.se

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss