Karlstads Curlingklubb välkomnar alla Compis-företag att ställa upp med lag i företagsserien. Serien spelas en gång i veckan, på onsdagar, med start den 22 oktober kl. 18:00 och avslutas innan jul.

På isen är man fyra som spelar, men laget kan bestå av hur många som helst som turas om att vara med. Laget kan mixas oavsett kön och ålder. Nya lag erbjuds att få en erfaren curlingspelare som coach som hjälper er att komma igång.

Vi startar upp med två genomgångar, onsdagarna 8 och 15 oktober, där ni får chansen att lära er grunderna innan serien sätter igång. Serien delas upp efter nivå, så om ni är nya kommer ni att få spela mot andra som är nya. Curlingklubben tillhandahåller all utrustning som krävs.

Kostnaden för att vara med är 2.900 kr per lag. Detta motsvarar c:a 100 kr per spelare och gång. Compis går in och stöttar med 500 kr till de 10:a första Compislagen som anmäler sig till serien. Kom ihåg att uppge att ni är ett Compislag vid anmälan.

Vill ni veta mer, anmäl er till vår informationsträff onsdagen den 1 oktober kl. 18:00 då klubben bjuder på fika och berätta mer.

Anmäl ert lag till Karlstads Curlingklubb på telefon 054-15 75 75 eller via e-post info@kck.se. Kom ihåg att uppge Compis.

Curling är en sport som förvandlar och trollbinder både åskådaren och utövaren. En sport som ger dig motion samtidigt som den utmanar ditt intellekt. Där du som är individ är oerhört viktig. Men aldrig ensam. Det är hårda utslagningar och mjuka indragningar. Graciösa rörelser och fysiska urladdningar. Det är laddade ögonblick där du i högsta grad påverkar utfallet. Du är inte en i mängden i ett lag med många. Du är heller inte ensamt ansvarig. Du ska utföra en uppgift, där du behöver dina lagkamrater till hjälp för att din prestation ska bli så bra som möjligt.

Karlstads Curlingklubb: I Karlstad har vi spelat curling sedan 1926. Till en början utomhus. Sedan 2008 huserar vi i en av Sveriges modernaste hallar där vi har åtta banor. Karlstads Curlingklubbs meritlista är en lång sådan, med meriter i EM-, VM- och OS-placeringer i både dam- och herrklassen. Klubbens framgångar är inte heller något som avtagit med två otroligt framgångsrika lag som representanter. Att klubben i dagsläget är Sveriges mest framgångsrika på elitfronten är det nog ingen som ifrågasätter. I december 2012 var Karlstad värd för EM för damer och herrar. Läs mer om klubben >>

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss