Autotech Teknikinformation har fått en order som omfattar framställning av 50 stycken e-kurser till Caterpillar Propulsion med huvudkontor på Hönö utanför Göteborg. Kurserna kommer att innehålla allt från produktutbildningar för återförsäljare till serviceutbildningar för tekniker. Uppdraget kommer att utföras under hösten 2014 och våren 2015.

BERG Propulsion köptes 2013 upp av den amerikanska maskintillverkaren Caterpillar och ansvaret för försäljning och support ska nu överföras till Caterpillars återförsäljarnätverk. Caterpillar har valt att satsa på webbdistribuerad utbildning för att på ett effektivt sätt överföra produktkunskap och nå ut globalt. En egen avdelning koordinerar utbildningsinsatserna medan produktionen av e-kurserna läggs ut externt.

En ökad efterfrågan av e-kurser bland Autotechs industrikunder och ett flertal beställningar från myndigheter, bland annat Jordbruksverket och Sveriges Kommuner och Landsting, har inneburit nyanställningar.

”Organisationer med geografiskt spridda målgrupper ser allt fler fördelar med att använda webbdistribuerade e-kurser för att bedriva utbildning på ett miljömedvetet och kostnadseffektivt sätt. Vi tror på en fortsatt god utveckling inom området och att vi framöver kommer att behöva växa ytterligare,” säger Björn Nord, VD på Autotech Teknikinformation AB i Karlstad.

Autotech Teknikinformation är ett rikstäckande konsultföretag inom området teknikinformation och har varit verksamt i över 20 år. Med inriktning mot industrin och myndigheter erbjuds tjänsterna produktinformation, animationer och utbildningsmaterial. Autotech har idag kontor i Karlstad, Göteborg, Skellefteå, Sundsvall, Stockholm, Boden och Boliden. I företagsgruppen arbetar ett femtiotal konsulter.

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss