Därför känns det verkligen jättekul att Anette Rudins ihärdiga arbete med Navigator Scaleup (tidigare Tillväxtmotor) äntligen ger frukt igen! Vi har haft förmånen att under senaste halvåret, på nära håll, få följa Anettes arbete och aktiviteter för åter få upp det framgångsrika projektet.

Prisbelönt

Navigator Scaleup blev under namnet Tillväxtmotor, utsett till bästa projekt i Europa 2017 på European Enterprise Promotion Award. Den reklamfilm som skapades inför tävlingen har visats land och rike runt många, många 1.000-tals gånger i hela Europa. Bara det innebär ju en fantastisk reklam för Värmland som hade kostat många miljoner kronor att annonsera sig till!!

Innan Europapriset hade man också utsetts till Sveriges bästa tillväxtprojekt av Tillväxtverket. Så nog är det ett bevisat mycket lyckat projekt som nu åter riktas mot SME-företagen.

Trögt att komma vidare

Trots de fantastiska utmärkelserna har det varit trögt att komma vidare med Tillväxtmotor. Men tack vare Anette Rudins tagna kontakter (på senare tid även på nationell nivå) och idoga arbete återuppstår nu alltså Tillväxtmotor i form av Navigator Scaleup. Därmed kan ytterligare SME-företag öka sina möjligheter att växa.

Nu höjer man målsättningarna

Från att ha varit ett helt och hållet Värmländskt projekt, höjer man nu ribban och satsar på hela Sverige. För att sedan även ta Navigator Scaleup vidare ut i Europa.

Detta sedan flera nationella företag och organisationer nu fått konceptet presenterat för sig – och tänt på alla cylindrar. Fantastiskt kul och fortfarande mycket bra för oss i regionen. För hur det än är så startade äventyret här i Värmland.

Fler som skall hyllas?

Anette är den stora kraften bakom projektet. Sedan är vi självklart ett helt litet gäng som varit med i Tillväxtmotor och bidragit så gott vi har kunnat. Anette själv brukar alltid vara så duktig på att framhålla alla oss andra 🙂 Så idag hoppar vi över oss som suttit i olika företags Tillväxtmotorer och fokuserar på Anette:

Tack Anette (Rudin) för en tidig julklapp och ditt fantastiska arbete för näringslivet här i Värmland! Och ett mycket stort lycka till med nypaketerade Navigator Scaleup!!

Stefan Ahlmark

Grundare

+46(0) - 70 359 54 00‬
stefan@nyaek.se

AB Nya Ekonomikompetens Karlstad
Tynäsgatan 10
65216, Karlstad

+ 46 (0)70-359 54 00

kontakt@nyaek.se

http://www.nyaek.se

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss