Förra veckan avslutades utbildningen Level Up med en konferens där deltagare och utbildningsleverantörer samlades för att gå igenom och dela insikter och lärdomar från projektet. Syftet med Level Up var att kompetensutveckla ledare och chefer inom offentlig sektor och främja digital transformation och utveckling. Utbildningen har bland annat resulterat i e-boken Ta täten digitalt – en samling tankar, insikter och idéer från diskussioner och erfarenhetsutbyten som tagits fram i samarbete med deltagarna.

–  När vi sammanfattade utbildningen insåg vi att det här är en skatt – att ha den här samlingen av insikter från chefer och ledare inom hälsa, vård och omsorg. Det största värdet är de här diskussionerna där det stötts och blötts, och det vill vi fortsätta sprida även efter utbildningen, säger Hanna Pettersson från Technigo, en av utbildningsleverantörerna i Level Up.

Slutsatser från 19 000 utbildningstimmar

 

Boken är uppdelad i kapitel som alla fokuserar på olika delar av digitalisering, innovation och transformation.

På ett inspirerande och tillgängligt sätt går boken igenom strategier och lösningar från de som själva gjort resan. Bland annat innehåller den konkreta tips om hur vi skapar förutsättningar för nya lösningar, social hållbarhet och att våga ta sig an förändring. Allt på ett okrångligt sätt som redan testats under 19 000 studietimmar av 300 ledare inom hälsa, vård och omsorg. Som komplement till e-boken finns också videomaterial från utbildningen som ger en djupare inblick i vissa ämnen.

Ta täten digitalt är skriven av Gunilla Mild Nygren och sammanställd av Technigo. E-boken är helt kostnadsfri och vi vill uppmuntra till användning och spridning av materialet.

Level Up är en utbildningssatsning som drevs av Compare inom ramen för projektet ”Din digitala förflyttning” och i samverkan med HIOS (Health Innovation of Sweden). Projektet finansierades av Europeiska Socialfonden – ESF.

 

Compare
Sommargatan 101A
65637, Karlstad

info@compare.se

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss