IoT Open Basic

IoT Open för Apputvecklare och integratörer på basic nivå.
  • Digitalisering
  • Internet of Things

Utbildningsnivå

Nybörjare

Kursen syftar till att lära sig mer om IoT och IoT Open. Kursen vänder sig till dig som är tekniskt intresserad och vill lära hur man använder en modern plattform för att bygga lösningar med IoT eller till att lägga till IoT till en befintlig lösning.

Kursen heter Basic men går ändå på djupet på många delar av IoT Plattformen IoT Open. Du får lära dig grunderna i hur modellen för att spara data ser ut och hur man skapar nya integrationer mot plattformen och använder de som redan finns.

Efter kursen skall du kunna integera IoT Open i din verksamhet eller i dina projekt.

I kursen blandas text med information och praktiska uppgifter. All programvara som du behöver för att genomföra kursen kan du ladda ner från IoT Open Academy.

Efter kursen finns flera kurser som hålls instruktörs ledda om du vill gå ännu djupare eller certifierad dig inom ämnet.

The possession of knowledge does not kill the sense of wonder and mystery. There is always more mystery. ― Anais Nin

Om TH1NG

VI FÖRENKLAR VERKLIGHETEN I DEN UPPKOPPLADE VÄRLDEN
TH1NG är en nyskapande IoT- och internetleverantör som erbjuder och utvecklar smarta uppkopplade tjänster till bland annat företag, industrier, kommuner och fastighetsägare. Genom att kombinera våra två verksamhetsområden möjliggör vi förutsättningar för innovativa lösningar och erbjudanden.

https://www.th1ng.se

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss