Det är hög tid att testa nya arbetssätt för innovation och nya verktyg för att skapa hållbara affärsmodeller. Det här är en inbjudan till att låta hållbarhet förflyttas från en personlig drivkraft eller ett lager att hängivet arbeta med, till att bli helt drivande för dig och ditt team.
Lunchföreläsningen Hållbar innovation ger en spaning på temat och en första inblick i de verktyg man får möjlighet att arbeta med under utbildningen med samma namn, som startar 8 oktober. Föreläsare på höstens första Compare-lunch är Lovisa Jacobsson, CEO och Business Innovator på upplevelse- och innovationsbyrån We are Laja.
LÄS MER OM UTBILDNINGEN I HÅLLBAR INNOVATION HÄR
OM WE ARE LAJA
We are Laja har över 15 års erfarenhet av innovationsarbete med näringsliv, kulturorganisationer, akademi och offentlig sektor. Det har resulterat i en unik kompetens att möta komplexa utmaningar utifrån olika perspektiv. De arbetar med vetenskapligt beprövade metoder som möjliggör skapandet av nya affärsmöjligheter och engagerade människor.
FÖR VEM
För alla som är intresserade av nätverkande och aktuella ämnen kring digitalisering, denna gång med särskilt fokus på affärsutveckling, startups och framtidstekniker.
NÄR
Fredag 11 september kl.11.30- 13.00
Drop in på Stadshotellet Karlstad från 11.15
Lunch 11.15 – 12.00, föreläsning 12.00 – 13.00
PLATS
Digifysiskt deltagande – i anmälan anger du om vill vara med digitalt eller fysiskt på plats på Elite Stadshotellet Karlstad.
Antalet platser är begränsat till 50 personer. Först till kvarn gäller.
Detta gör Elite Stadshotellet Karlstad för att skapa en trygg miljö för sina konferensgäster
KOSTNAD
Träffen är kostnadsfri, vid fysiskt deltagande betalar du endast din egen lunch 100kr.
Vi ser fram emot att träffa er, analogt eller digitalt!
Varmt välkomna!
COMPARE-LUNCH
En öppen mötesplats för alla som är intresserade av nätverkande och aktuella ämnen kring digital utveckling och innovation. Fokus är nätverkande, workshops och inspiration. Tanken är att du ska få med dig en ny kontakt eller en ny tankeställare efter varje lunch.