Kazoku IT - Compare Kazoku IT - Compare

Kazoku IT startade 2014 ur visionen om att bygga ett entreprenörsdrivet bolag med specialister, där individen och kunden är i fokus. Namnet ”kazoku” är japanska och betyder familj, och det är så vi arbetar tillsammans. Tack vare våra goda interna relationer kan vi alltid erbjuda hela företagets kompetens genom varje individ. Men, det speglar också hur vi samverkar tillsammans med våra kunder, där goda relationer är grunden för att sätta och uppnå gemensamma mål. Vi är det flexibla företaget med både kompetens och hjärta. Att hitta lösningar är det vi gör bäst!

SPECIALIST-KONSULTER

Söker ni specialister med svart bälte i systemintegration? Ja men då har ni hittat rätt! Vi kan erbjuda utvecklare och projektledare, kort och gott doers, som gör skillnad i era projekt.

FÖRVALTNING

Det är ingen slump att vi gång på gång får förtroendet att förvalta och vidareutveckla företags verksamhetskritiska integrationsplattformar. Vi har nämligen den bästa marknadsföringen man kan tänka sig, nämligen att våra befintliga kunder rekommenderar oss som leverantör till andra företag. Det tycker vi är en kvalitetsstämpel som vi är väldigt stolta över. Vi har förståelse för hur viktigt det är för er att integrationerna mellan era system fungerar smärtfritt 24/7. Vi har ett upplägg som passar både stora, små, offentliga eller privata bolag, oavsett bransch. Det kostar inget att fråga hur det skulle se ut just för er.

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss