Samtanke har lanserat en mobil lösning/app till Huseiernes Landsforbund – Norges största förbund för villaägare och fastighetsägare med över 200.000 medlemmar.

Appen ger medlemmarna ett elektroniskt medlemskort, tillgång till alla medlemsfördelar och dessutom möjlighet att värva nya medlemmar för att få ytterligare värvningspremier och fördelar.

”Idag är en stor dag på Samtanke och vi är mycket stolta över lösningen som ger Huseiernas Landsforbund och dess medlemmar ett stort mervärde och många nya möjligheter framöver. Det här är bara starten på en mängd tillämpningar och nyttiga funktioner som Huseiernas Landsforbund kommer att kunna erbjuda sina medlemmar och samarbetspartners,” säger Martin Pettersson VD på Samtanke.

Henrik Bäck på Samtanke berättar mer om strategierna kring utveckling av appen:

”Fysiska medlemskort blir alltmer omodernt och det är helt i tiden att erbjuda sina medlemmar en helt mobil lösning för medlemsförmåner. I appen kan medlemmarna logga in och se sitt medlemskort och medlemskap.  De får också tillgång till alla medlemsfördelar som de kan utnyttja genom att visa upp sitt medlemskort när de utnyttjar erbjudanden. Det finns också en funktion för att värva nya medlemmar och på så sätt få mer personliga rabatter och erbjudanden”.

Med push-teknik når Huseiernas Landsforbund ut till sina medlemmar och kan informera dem när det kommer nya intressanta fördelar. 

”Vi har samlat data från Huseiernas Landsforbund medlemssystem, publika webb, inloggningssystem, informationsregister och skapat en app som är både användarvänlig och kraftfull för medlemmarna. Det här ger också Huseiernas Landsforbund en bekymmersfri lösning där man inte behöver förändra befintliga rutiner för att hantera informationsflödet i appen – samma rutiner som idag används”.

Appen, som är en paketlösning från Samtanke och Winorg, levereras som en helhet där vi tar ansvar för att appen fungerar i de senaste mobila enheterna och att data levereras till och från appen via molnet.

Visiting and mailing address

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Find us

Info@compare.se

Contact Us

Here you will find contact information
to us who work at Compare

Take contact

follow us