Nyheter: Guidar och inspirerar företag i den digitala resan

Visa alla
Compare 2 juni, 2021

Be Digitals stöd för omställning kan prisas av EU

Be Digital har nominerats till European Entrerprise Promotion Awards. - Fantastiskt roligt och ett kvitto på att vi gör intressanta saker som väcker ett nationellt intresse, säger Mikael Holmgren.

Compare 8 februari, 2021

Fyra företag banar väg för kunskap om digitala mässor

Region Värmlands och Compares pilotutbildning kring digitala mässor och säljkanaler har nu startat. Fyra företag har valts ut för att utveckla sin kunskap och samtidigt bidra till en gemensam verktygslåda.

Compare 6 november, 2020

Ny rapport ger bred bild av svensk cybersäkerhet

Cyberattacker mot svenska företag kostar miljardbelopp. Den snabba tekniska utvecklingen skapar inte bara affärsmöjligheter – utan också en växande hotbild. En ny rapport från Linköping Science Park kartlägger både nuläge, risker och behov.

Compare 25 juni, 2020

Åtta miljoner för att stötta värmländska företag som drabbats av coronakrisen

Med medel från Europeiska regionala utvecklingsfonden ska vi tillsammans med Karlstad Innovation Park, Paper Province och IUC Stål & Verkstad stötta små- och medelstora företag i Värmland som drabbats av coronakrisen bla genom digital omställning.

Compare 6 maj, 2020

Be Digital skapar plattform för affärer och nya samarbeten

Behovet av digital omställning har aldrig varit tydligare än nu. Via Be Digital kan leverantör av digital kompetens matchas mot kunder, lägga upp egna erbjudanden och ta emot förfrågningar. Tjänsten är gratis och över 200 leverantörer har anslutit.

Compare 31 januari, 2020

Så skapades unik plattform för digital omställning

Uppdraget var att skapa en oberoende plattform för digital transformation riktad mot små och medelstora företag i Värmland. Knappt två år senare har Be Digital växt till en heltäckande digitaliseringstjänst som lyfts på nationell nivå.

Compare 21 januari, 2020

Värmländska Be Digital får nationellt erkännande

Det värmländska Be Digital-konceptet har blivit utsett som ett av åtta nationellt goda exempel på ett framgångsrikt sätt att jobba med företags digitala utveckling. Nu byggs satsningen ut tillsammans med tre nya samarbetspartners.

Compare 5 november, 2019

Compare lanserar podd om digitalisering

Som en del i satsningen "Be digital" lanserar Compare en podd om digitaliseringen och vad det innebär att vara digital. Syftet är att inspirera och guida företag i den digitala resan.

Compare 28 augusti, 2019

Mer än 150 företag redo att digitalisera Värmlands näringsliv

Be Digital - en satsning för att öka den digitala kompetensen i det värmländska näringslivet, har resulterat i en stor bas av leverantörer.

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss