SISP är den svenska branschföreningen för Sveriges inkubatorer och science parks. Fokus ligger på kunskapsbaserade, tillväxtorienterade företag och medlemmarna driver tillsammans cirka 80 fysiska mötesplatser. Inte minst erbjuder SISP:s medlemmar stöd till många startups och bidrar till näringslivsförnyelse, tillväxt och fler kunskapsintensiva arbetstillfällen.

– För oss på Compare, som inte är en traditionell inkubator eller science park, betyder det mycket att få vara med och påverka utvecklingsmöjligheterna för innovativa företag. Det kan vara lätt att tänka att startups är lättviktiga företag, men den samlade kraften av nätverkets samtliga företag gör att SISP sett till antal anställda är större än den svenska fordonsindustrin, säger Lina Svensberg.

Hon kom själv i kontakt med SISP som medgrundare av DigitalWell Ventures, en accelerator för startups inom digital hälsa och välfärd.

– SISP utgör verkligen en fantastisk resurs genom sitt nätverk, sin kompetens och erfarenhet av att driva innovation och tillväxt. För oss som nystartad aktör har det gett ett jättebra stöd att bygga upp vår verksamhet, säger Lina Svensberg.

Lina Svensberg

Innovation Manager

+46 (0)761 37 97 68
lina.svensberg@compare.se

Compare
Sommargatan 101A
65637, Karlstad

info@compare.se

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss