“Att vi valde Karlstad är mer på grund av att Robban bor i Karlstad än något annat. Robban, eller Robert Mayer som han heter är en riktig prestigerekrytering som blir vår man som drar igång verksamheten i Karlstad. Dessutom har vi precis signat med en riktigt driven säljare, Do Hellbom, som också bor i Karlstad för att visa att vi menar allvar med vår expansion.”, säger Lars Edvardsson, VD. 

Kazoku IT startade 2014 ur visionen om att bygga ett entreprenörsdrivet bolag med specialister, där individen och kunden är i fokus. Namnet Kazoku är japanska och betyder familj, och det är så vi arbetar tillsammans. Tack vare våra goda interna relationer kan vi alltid erbjuda hela företagets kompetens genom varje individ. Men, det speglar också hur vi samverkar tillsammans med våra kunder, där goda relationer är grunden för att sätta och uppnå gemensamma mål. Vi är det flexibla företaget med både kompetens och hjärta. Att hitta lösningar är det vi gör bäst! 

Vi har som mål att växa vår verksamhet, men till skillnad från de störa drakarna bestämmer vi själva hur vår tillväxtsresa ska se ut. Det viktigaste för oss är att vi inte blir för stora, vi vill behålla känslan att vara ett litet bolag, men att jobba med de roligaste kunderna. Detta gör vi genom att sticka ut ur mängden genom att vara bäst på det vi gör, att tävla med kompetens istället för kvantitet. 

Med detta sagt så hoppas och tror vi att inom några år bli ca 10st i Karlstad, går det riktigt bra och vi vill fortsätta tillväxten kanske vi blir ca 20st. 

Vår marknad är egentligen global, då vårt erbjudande och spetskompetens är att förvalta och utveckla integrationer inom molnteknologin. Att jobba på med distansleveranser är inget nytt, dock finns det en större acceptans nu än före Covid-19, där exempelvis många myndigheter öppnat upp för detta. I ett nationellt perspektiv har vi många kunder med starka varumärken, där vi som nischad aktör tagit affären med hjälp av att påvisa hög kvalité och hög kompetens i vårt erbjudande. 

Vi ser stora möjligheter att hitta rätt kompetens i Karlstad, dels finns det många kollegor i IT-branschen i regionen, dels finns det kompetensförsörjning i form av Karlstads Universitet. 

Naturligtvis ser vi också att konkurrensen att hitta attraktiv kompetens hårdnar, men för de som söker något annat fokus än debiteringsgrad och andra KPI’er och mer vill fokusera på hållbarhetlångsiktighet och familjär stämning, men naturligtvis med kravbilden att leverera hög kvalité och kompetens ska vi vara det bästa alternativet och förhoppningsvis kunna attrahera de bästa! 

Just nu rekryterar vi och söker följande profiler:

Vill du veta mer om Kazoku och vad vi gör, ta kontakt med Robert Mayer (robert.mayer@kazoku.se) för att boka en Walk’n’Talk, Online-Fika, mm. 

Ximena Deramond

Kontorschef

+46 70 814 99 71
ximena.deramond@kazoku.se

Kazoku IT
Romstadsvägen 2
65342, Karlstad

+46 70 814 99 71

ximena.deramond@kazoku.se

https://kazoku.se/

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss