Scandic Winn

Anmälan stängd

Anmäl dig senast den 19/11

21

nov

Compare

Workshop: Så här leder du digital transformation

Kl.13.00-15.00

Workshop med DigJourney & Be digital-nätverket

Digitalisering ställer krav på nytt ledarskap. Joakim Jansson, grundare DigJourney, ger dig konkreta tips och verktyg hur du, inom ditt företag eller organisation, kan leda digital transformation. Allt för att maximera din och ditt företags digitala konkurrenskraft.

Detta är den första och inledande träffen i Compares nystartade nätverk Be digital. I nätverket utvecklas du inom ditt digitala ledarskap genom samverkan med andra, och spetskunskap kring digitala möjligheter. Ta del av det senaste inom forskning och utveckling hur man lyckas med digitala satsningar och driver framgångsrik digital utveckling och innovation. Nätverket är öppet för alla individer och ledare som vill utvecklas inom det digitala och framtidens ledarskap.

Joakim Jansson, grundare DigJourney

FÖR VEM

För alla andra som vill utveckla sitt digitala ledarskap och konkret utveckla sitt eller andras företag och organisationer i takt med den digitala transformationen.

TID & PLATS

kl. 13.00-15.00 med möjlighet att mingla med övriga deltagarna efteråt.

Innan workshopen finns det möjlighet att delta på Compare-lunch på samma plats där Joakim delar med sig av sina tankar och erfarenheter av Att leda digital transformation kl.11.30-13.00.

Vi rekommenderar att du som går på workshopen även deltar på lunchen innan om du har möjlighet.

PLATS

Scandic Winn, Karlstad

KOSTNAD

Träffen är kostnadsfri. Om du deltar på den inledande lunch-föreläsningen betalar du för lunchen på plats med kort eller swish.

Välkommen till en spännande och praktisk workshop tillsammans med Joakim om digital transformation utifrån ditt företag och din organisations verklighet. Inspireras och knyt nya spännande kontakter inom Be digital-nätverket. Påbörja nästa steg i ditt företags digitala resa! 

 

Läs mer om Compare-lunchen kl.11.30-13.00

Läs mer om Joakim jansson och digjourney

 

Workshopen arrangeras av Compare och i samarbete med IUC Stål & verkstad, Paper Province och är en del av projektet Smart industri Norra Mellansverige.

Om Joakim Jansson

Joakim har bakgrund som ledare inom såväl startups som traditionella bolag däribland MTG, Aller och Spray. Han tror på det goda med digitalisering och är grundare till DigJourney som i den digitala transformationen arbetar med att ingjuta framtidstro och mod till utveckling hos individer i organisationer och samhälle. På Compare-lunchen delar han med sig av sina tankar och erfarenheter av att Leda digital transformation.

Stefan Skoglund

Digital affärsutvecklare

+46 (0)706-07 08 67
stefan.skoglund@compare.se

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss