Karlstad Innovation Park

Anmälan stängd

Anmäl dig senast den 31/12

4

jan

Compare

Sökes: företagare som vill göra affärer genom digitala mässor

Start 2021

Vill du nå nya marknader och kunder genom att lära dig delta digitalt på mässor och andra digitala säljkanaler? Nu erbjuder vi fyra företagare i Värmland att lära sig behärska de verktyg och den teknik som behövs.

Världen förändras snabbt och det blir allt vanligare att företag deltar som utställare på digitala mässor, det vill säga visar upp sig och kommer i kontakt med nya potentiella kunder och marknader utan att befinna sig fysiskt på plats.  

Utmaningen för många företagare idag är att de inte har tillräcklig kunskap, mod eller den tekniska utrustning som krävs för att kunna delta och visa upp sina produkter eller tjänster som utställare i dessa sammanhang, vilket kan leda till minskad konkurrenskraft. I samarbete med Region Värmland söker vi nu fyra värmländska företag som vill delta i ett utvecklingsprojekt. Syftet är att deltagande företag tillsammans med en digital coach från Compare ska utforma en framtida kurs inom detta högaktuella område 

HUR

Projektet kommer att genomföras under 2021 i form av fysiska workshops Compares lokaler på Innovation Park i KarlstadDär får du lära dig att skapa presentationsfilmer, arbeta med ljud, bild och ljussättning, livestreama och hantera tekniken som behövsDu kommer att få lära dig att skapa en digital samarbetsportal mellan dig och dina digitala mässbesökare/kunderEfter genomfört projekt har du den grundläggande kunskapen som krävs för att kunna delta på digitala mässor och marknadsplatser. Du har bidragit till att forma en kurs som är framtagen av och för målgruppen. 


 Det här får du som deltar: 

 • Inledande kartläggningssamtal där du tillsammans med digital coach från Compare går igenom era förutsättningar och behov 
 • Utbildning, träning och stöd
  Lära och öva tillsammans med övriga deltagare  
  Stöd och coaching på en digital mässa eller marknadsplats.   

 

För att ansöka om denna unika möjlighet behöver du ha:  

 • Grundläggande datorvana 
  Viljan att lära dig filma och producera enklare presentationer
  Behov av att delta i digitala mässor/säljkanaler 

KOSTNAD

Eftersom du och ditt företag kommer att vara en del av en uppbyggnad av denna kurs där vi samtidigt identifierar behov och utmaningar är deltagandet kostnadsfritt, du behöver investera din egen tid och engagemang under kursen. 

ANMÄL DITT INTRESSE HÄR

 

KONTAKT

Peter Gunnebro
Digital Coach
+46 (0)73 626 37 18
peter.gunnebro@compare.se

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss