Online via Zoom

Anmälan stängd

Anmäl dig senast den 25/1

26

jan

Compare

Be Digital: Vågar jag starta e-handel?

Digitalt via Zoom, kl. 08.00-09.00, anslutning från 07.45

Så digitaliserar du ditt företag

Be Digital inspirerar och motiverar dig på din digitala resa! Vid detta tillfälle fokuserar vi på hur du kommer igång med din e-handel. På plats finns Askås och en av deras kunder, som berättar om sin digitala resa när det kommer till just e-handel.

Coronapandemin har gett digitaliseringen en extra knuff, men det gör den inte nödvändigtvis mindre läskig. Be Digital arbetar för att guida dig och under 2021 håller vi ett antal digitala träffar med olika teman som inspirerar och motiverar dig på din digitala resa.

Först ut pratar vi e-handel. Compares medlemsföretag Askås, som arbetat med utveckling av e-handel sedan 1997, guidar till din första e-handel. Dessutom kommer du att få möta en av deras kunder, BRL Electronics, som berättar om sin e-handelsresa.

Frågor som berörs är e-handelns utveckling under 2020 och framåt, fysisk handel kontra online-handel samt vad du behöver för förkunskaper för att starta. Hur löser du logistiken och hur ökar du din konkurrenskraft? Självklart finns det möjlighet att ställa frågor och diskutera.

Varmt välkommen!


FÖR VEM?

Öppet för alla företagare i Värmland. Alla intresserade är välkomna – träffen riktar sig till dig som är ledare, företagare, medarbetare, har en affärsidé eller är intresserad av hur vi människor och företag påverkas i en allt mer digital tid.

NÄR & VAR

Tisdagen den 26 januari kl. 08.00 via Zoom (online).

Digitalt deltagande via en länk du får i ditt bekräftelsemail efter anmälan. Anslutningslänken kommer att vara öppen från 07.45 om du vill testa tekniken eller bara mingla lite.

Inte van vid Zoom?
Instruktioner finns i bekräftelsemailet, men denna lathund är också mycket bra. Krånglar något kan du ringa eller maila Peter Gunnebro på 073-626 37 18, samt peter.gunnebro@compare.se, och få hjälp.

KOSTNAD

Företagsträffen är kostnadsfri.

ANMÄL DIG HÄR

Mer inspiration om hur du digitaliserar ditt företag på Be-Digital.se.


OM ASKÅS

Askås har sedan starten 1997 utvecklat sin plattform för e-handel i Värmland. Genom att kombinera strategi, kunskap och design med ett system i världsklass kan de erbjuda en helt responsiv totallösning med utmärkta förutsättningar till konvertering. De är idag 50 medarbetare inom en rad olika områden – utvecklare, designers, projektledare och strategiska rådgivare.

OM BRL ELECTRONICS

BRL Electronics är en av Sveriges ledande aktörer när det gäller ljudutrustning för hemmet och bilen. Den första butiken öppnades i Örebro 1992 och redan 1997 började företaget med försäljning på nätet. Idag driver BRL fysiska butiker i sju svenska städer och BRL.se säljer till tusentals kunder i Sverige, Norge och Finland.

Sandra Dalåsen

Event Coordinator

+46 (0)73-025 71 29
sandra.dalasen@compare.se

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss