Marknadsföring

Compare arbetar med marknadsföring av regionens ICT-kompetens - dels för att stärka regionens lyskraft, dels för att stärka de enskilda Compare-företagen.

Compare-webben (compare.se) är den ledande nyhets- och informationskanalen om vad som händer i ICT-regionen. Som Compare-företag får du en egen företagssida på compare.se. 

Compare på Mynewsdesk som är Sveriges ledande söktjänst för pressinformation och företagsnyheter. Tjänsten organiserar i princip alla företagsnyheter i Sverige och gör dem optimalt tillgängliga och användbara för redaktioner, journalister och opinionsbildare. Compare på Mynewsdesk

 Nyhetsbrev från Compare är ett elektroniskt nyhetsbrev som ger en översikt över alla nyheter som publicerats på Compare-webben. Prenumerera på nyhetsbrevet här.

Inside Compare är ett internt nyhetsbrev som skickas enbart till Compare-företagens kontaktpersoner.

Artiklar och pressmeddelanden. Behöver ditt företag hjälp med att skriva en artikel eller ett pressmeddelande? Ta hjälp av oss på Compare.

Publicering av nyheter, kommande aktiviteter, lediga jobb och annan relevant information på Compare-webben och i vårt nyhetsbrev är en kostnadsfri tjänst för Compare-företagen.