Arbetsansökningar

Letar du efter ny kompetens? Nedan presenteras arbetsansökningar från sex månader tillbaka.

Söker du utvecklingsmöjligheter i digitala Värmland?

Här kan du som söker jobb eller praktik ladda upp din CV och ditt personliga brev. Därefter publicerar vi en kortare text på webben, samt skickar denna till våra intressent-företag och sprider i våra digitala kanaler. Du som person är endast ett referensnummer fram tills dess att något företag anmäler sitt intresse att få ta del av hela din ansökan.

Här kan du ladda upp din CV >> 

Nyfiken på en ansökan? 


Compare-företag som är intresserade av arbetsansökningar anmäler detta till Compare (
lise.bergqvist@compare.se) och får ta del av hela ansökan. Därefter får respektive Compare-företag ta över kontakterna och ansvaret för den fortsatta hanteringen. 


277: HR-administratör, administratör eller företagsreception. Det som intresserar mig med HR-yrket är mixen av människor tillsammans med de så otroligt viktiga frågorna gällande medarbetare, rekrytering och arbetsrätt. Mitt mål är att lära mig så mycket jag kan om arbetsrätt för att alla medarbetare ska ha det så bra som möjligt, både nuvarande och kommande. Det är också viktigt för mig med en väl fungerande kommunikation, rekryteringsprocess, lönearbete samt administration inom organisationen och det är precis som arbetsrätt områden som jag gärna vill utvecklas inom. (2017-12-13)

276: Dataingenjör med lång erfarenhet söker nya utmaningar inom systemutveckling eller BI. Har arbetat med VB, Lotus Notes, QlikView och SQL Server. Arbetar självständigt eller i grupp. (2017-12-13)

275: Jag heter Mattias och är 32 år. Jag studerar kravanalytiker i Stockholm men kommer ursprungligen från Karlstad och söker nu praktik eller arbete här i Karlstad. Jag har lätt för att lära mig nya saker och är väldigt nyfiken vilket passar bra in i en bransch som är under ständig utveckling. Jag pluggar Kravanalytiker/Business Analyst men är öppen för andra utmaningar också inom IT området. (2017-11-07)

274: Söker projekt/konsultuppgifter inom Data/ETL utveckling för t.ex. Digitalisation projekt. Över de senaste 6 år har jag fått mycket erfärenhet från att ha arbetat båda i fast anställningar för konsult/marknadsföring konsult firmor och som en freelance konsult. Jag har arbetat som en del av stort Digitalisering projekt, och med kundsegmentering och relaterad datahantering/städning rutiner - viktiga delar av projekt. 
I juni 2017 flyttade jag till Karlstad området. Jag föddes och bodde i London, U.K, då flyttade jag till Stockholm i början av 2009 (min fru är från Värmland). (2017-10-31)

273: 13+ years of experience in the field of IT. As part of my career I was involved in different phases like Design, Development, Testing and Implementation of different projects with the primary skills as Oracle DRM (Oracle EPM metadata management tool) and ODI. Currently holding work permit visa for Sweden and looking for the opportunity. I am flexible to work on the different streams/areas. (2017-10-31)

272: Jag läser en YH-distansutbildning inom konstruktion av inbyggda system. Fokus ligger på programmering av FPGA:er mha språken VHDL och C. Söker nu givande praktikplats hos företag som sysslar med ovanstående. Som potentiell praktikant är jag ansvarstagande och nyfiken.Tack på förhand. (2017-10-19)

271: Min önskan är att arbeta med databaser, webbadministration, test eller systemförvaltning/administration. Jag har en systemvetenskaplig magister kombinerad med en kandidat i psykologi. (2017-10-19)

270: Jag läser gymnasieingenjörsutbildningen på TE4 med inriktning på mjukvarudesign. Har bra kunskaper i Java och läser i nuläget in mig på JavaScript/jQuery och PHP. Har också arbetat lite med temautveckling i Wordpress och grundläggande bildmanipulering i Photoshop. Letar efter en praktikplats med en period på runt 5 veckor med start någon gång efter vecka 44. (2017-10-19)

269: Mångårig erfarenhet av utveckling av mjukvara med bl.a. Java, Visual Basic, SQL Server. Nu söker jag nya utmaningar. Noggrann och kvalitetsmedveten. Lagspelare. Arbetar gärna över hela skalan från programmering via testning, dokumentation till förvaltning. (2017-10-12)

268: Grafisk formgivare/kommunikatör redo för nya utmaningar med stort intresse för bl.a. kommunikation, marknadsföring, grafisk layout och teknik. Stor kunskap inom flertalet Adobe-program t.e.x. Indesign och Photoshop. Har även erfarenhet att jobba mot deadlines och arbeta med flera projekt samtidigt. (2017-10-12)

267: Färdigutbildad Högskoleingenjör inom Mjukvaruutveckling som har jobbat 1 år vill flytta tillbaka till Värmland. Jobb där majoriteten av arbetstiden är programmeringsrelaterat sökes. (2017-09-29)

266: Teknikinriktad ingenjör söker nya agila
IT-utmaningar. (2017-09-04)

265: I want to obtain a new challenging position where I can maximize my knowledge and skills in Information Systems. I have a Bachelor in Computer science & information from American University of Science and Technology, Beirut-Lebanon. I completed 90 credits out of 120 credits in a Master program in Information Systems, Karlstad University, Sweden. I am working now on my 30 credits Master thesis.
(2017-08-18)

264: Grafisk formgivare söker nya utmaningar. Stort intresse för bla. kommunikation, grafisk layout och animation. Behärskar de flesta Adobe-programmen, tex. Photoshop, InDesign, After Effects & Illustrator. Erfarenhet av att ha ritat hemsidor, kampanjer i sociala medier, grafiska profiler och logotyper. (2017-08-18)

263: Lång erfarenhet från verksamhetsutveckling i rollen som projektledare och analys både från IT-sidan och marknad, både som projektledare, testledare, kvalitetsansvarig och som analytiker på marknadssidan. Som projektledare inom verksamhetsutveckling är jag van vid att analysera processer. (2017-08-11)

262: Universitetsutbildad dataingenjör söker IT-jobb inom system-/programutveckling, test eller förvaltning. Har stor erfarenhet av flera programspråk och plattformar. Kan både arbeta självständigt och samarbeta i team. Erfarenhet av agil och testdriven utveckling. Är målinriktad, lyhörd och noggrann samt uppskattar kreativitet och kompetensspridning. (2017-08-11)

261: IT-tekniker med varierande erfarenhet. Onsite-, Första-, Andra- och Tredjelinjens support med mera. Har varit involverad i Win 7 utrullningsprojekt och har erfarenhet av applikationspaketering. Suttit i en driftgrupp som haterade dagliga driften av två större applikationssystem. (2017-06-27)

260: I completed 90 credits out of 120 credits in a Master program in Information. System, Karlstad University, Sweden. I am working now on my 30 credits Master thesis. The program started in the fall of 2015. (2017-06-27)

259: Jag söker teknikjobb inom IT-support eller infrastruktur. Jag har jobbat inom IT som anställd eller konsult sedan mitten av 90-talet. Jag har till största delen jobbat med Microsoftprodukter som Windows client och server, AD, GPO MSSQL. (2017-06-27)

Observera: Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och skickas enbart till Compare-företag som anmält sitt intresse. Denna tjänst gäller inte för personal som redan arbetar på ett Compare-företag i regionen. Annonserna är publicerade på Compare-webben i sex månader från publiceringsdatum.