Arbetsansökningar

Letar du efter ny kompetens? Nedan presenteras arbetsansökningar från sex månader tillbaka.

Söker du utvecklingsmöjligheter i digitala Värmland?

Här kan du som söker jobb eller praktik ladda upp din CV och ditt personliga brev. Därefter publicerar vi en kortare text på webben, samt skickar denna till våra intressent-företag och sprider i våra digitala kanaler. Du som person är endast ett referensnummer fram tills dess att något företag anmäler sitt intresse att få ta del av hela din ansökan.

Här kan du ladda upp din CV >> 

Nyfiken på en ansökan? 


Compare-företag som är intresserade av arbetsansökningar anmäler detta till Compare (
lise.bergqvist@compare.se) och får ta del av hela ansökan. Därefter får respektive Compare-företag ta över kontakterna och ansvaret för den fortsatta hanteringen. 


285: IT Allt-i-Allo söker ny utmaning i Värmland efter långt framgångsrikt arbetsliv i Stockholm inom IT branschen. Vad sägs om: SAP programmerare, solution arkitekt, integrationsspecialist, tekniska projektledare, affarsutvecklare, konsultsäljare, kund och partner support manager. Amerikanska/Svenska medborgare med Yankee arbetsmoral och sätet. MBA. Customer success, säljstöd och kvinnor rekrytering till IT ligger mig varmt om hjärtat. (2018-03-21)

284: Jobbar just nu som webbutvecklare åt ett företag i Mora, men letar efter något närmre så det inte blir så mycket pendling fram och tillbaka. Företaget jag jobbar hos nu håller på att utveckla webbappar för att underlätta arbetet för kommuner med tillsyner hos försäljningsställen, främst inom tobak och alkohol. Systemet är skrivet för Joomla i php, och till viss del node.js. Annars har jag mest erfarenhet i SharePoint där jag utvecklat verktyg för kunder inom fria fackkedjor. (2018-03-21)

283: Har läst datorvetenskapliga programmet i Västerås. Har ex-jobbet kvar men vill jobba. Är intresserad av all möjligt programmering. Har erfarenhet av c,c++,c#, java,matlab och mysql. Har mest erfarenhet av objekt orienterad programmering men lär mig gärna nya språk och tekniker efter behov. Som person är jag nyfiken och tycker om att tänka och lösa problem. Vill hitta ett jobb där jag kan utvecklas och lära mig mer. (2018-02-05)

282: Dataingenjörsstudent som går mitt andra år, jag är öppen för förslag angående arbete då jag vill hitta ett utmanande och roligt sommarjobb. (2018-01-26)

281: Jag studerar min sista termin på Karlstads universitet och beräknar vara färdig i maj/juni i år (2018). Utbildningen jag läser är en magisterutbildning i projektledning. Jag har sedan innan en kandidatexamen inom arbetsvetenskap (program: Personal och arbetsliv), också vid Karlstads universitet.

Jag är intresserad av IT-branschen som sådan, digitaliseringen och dess effekter på arbetslivet samt allt som rör organisering och planering. Jag är intresserad av projekt som arbetsform, främst det agila arbetssättet. Min syn på projektledarrollen kan liknas vid en coach eller mentor, den som har ansvaret för projektet som sådant, att undanröja eventuella hinder för projektets framgång, samt är den som har till uppgift att vårda och motivera projektteamet och kunna behärska konflikthantering, förhandling, gruppdynamik etc.. (2018-01-26)

280: Master student in information systems department in Karlstad University. My Master thesis is about System Requirements Engineering. (2018-01-26)

279: Civilingenjör med 10 års erfarenhet av utveckling, projekt/teamledning samt kundansvar. Arbetar gärna med hela kedjan från kundkontakt till leverans. Tydlighet, struktur och samarbete är grunden i mitt dagliga arbete.
Kompetenser: Scrum master, ITIL cert. samt flertalet programmeringsspråk.

278: Studerar IT Systemdesign vid Karlstads Universitet och har nu påbörjat mitt andra år. Jag söker inför våren 2018 (vecka 14-23) en praktikplats inom IT där jag kan bidra med mina kunskaper och få en inblick i hur branschen fungerar.

277: HR-administratör, administratör eller företagsreception. Det som intresserar mig med HR-yrket är mixen av människor tillsammans med de så otroligt viktiga frågorna gällande medarbetare, rekrytering och arbetsrätt. Mitt mål är att lära mig så mycket jag kan om arbetsrätt för att alla medarbetare ska ha det så bra som möjligt, både nuvarande och kommande. Det är också viktigt för mig med en väl fungerande kommunikation, rekryteringsprocess, lönearbete samt administration inom organisationen och det är precis som arbetsrätt områden som jag gärna vill utvecklas inom. (2017-12-13)

276: Dataingenjör med lång erfarenhet söker nya utmaningar inom systemutveckling eller BI. Har arbetat med VB, Lotus Notes, QlikView och SQL Server. Arbetar självständigt eller i grupp. (2017-12-13)

275: Jag heter Mattias och är 32 år. Jag studerar kravanalytiker i Stockholm men kommer ursprungligen från Karlstad och söker nu praktik eller arbete här i Karlstad. Jag har lätt för att lära mig nya saker och är väldigt nyfiken vilket passar bra in i en bransch som är under ständig utveckling. Jag pluggar Kravanalytiker/Business Analyst men är öppen för andra utmaningar också inom IT området. (2017-11-07)

274: Söker projekt/konsultuppgifter inom Data/ETL utveckling för t.ex. Digitalisation projekt. Över de senaste 6 år har jag fått mycket erfärenhet från att ha arbetat båda i fast anställningar för konsult/marknadsföring konsult firmor och som en freelance konsult. Jag har arbetat som en del av stort Digitalisering projekt, och med kundsegmentering och relaterad datahantering/städning rutiner - viktiga delar av projekt. 
I juni 2017 flyttade jag till Karlstad området. Jag föddes och bodde i London, U.K, då flyttade jag till Stockholm i början av 2009 (min fru är från Värmland). (2017-10-31)

273: 13+ years of experience in the field of IT. As part of my career I was involved in different phases like Design, Development, Testing and Implementation of different projects with the primary skills as Oracle DRM (Oracle EPM metadata management tool) and ODI. Currently holding work permit visa for Sweden and looking for the opportunity. I am flexible to work on the different streams/areas. (2017-10-31)

272: Jag läser en YH-distansutbildning inom konstruktion av inbyggda system. Fokus ligger på programmering av FPGA:er mha språken VHDL och C. Söker nu givande praktikplats hos företag som sysslar med ovanstående. Som potentiell praktikant är jag ansvarstagande och nyfiken.Tack på förhand. (2017-10-19)

271: Min önskan är att arbeta med databaser, webbadministration, test eller systemförvaltning/administration. Jag har en systemvetenskaplig magister kombinerad med en kandidat i psykologi. (2017-10-19)

270: Jag läser gymnasieingenjörsutbildningen på TE4 med inriktning på mjukvarudesign. Har bra kunskaper i Java och läser i nuläget in mig på JavaScript/jQuery och PHP. Har också arbetat lite med temautveckling i Wordpress och grundläggande bildmanipulering i Photoshop. Letar efter en praktikplats med en period på runt 5 veckor med start någon gång efter vecka 44. (2017-10-19)

269: Mångårig erfarenhet av utveckling av mjukvara med bl.a. Java, Visual Basic, SQL Server. Nu söker jag nya utmaningar. Noggrann och kvalitetsmedveten. Lagspelare. Arbetar gärna över hela skalan från programmering via testning, dokumentation till förvaltning. (2017-10-12)

268: Grafisk formgivare/kommunikatör redo för nya utmaningar med stort intresse för bl.a. kommunikation, marknadsföring, grafisk layout och teknik. Stor kunskap inom flertalet Adobe-program t.e.x. Indesign och Photoshop. Har även erfarenhet att jobba mot deadlines och arbeta med flera projekt samtidigt. (2017-10-12)

267: Färdigutbildad Högskoleingenjör inom Mjukvaruutveckling som har jobbat 1 år vill flytta tillbaka till Värmland. Jobb där majoriteten av arbetstiden är programmeringsrelaterat sökes. (2017-09-29)

266: Teknikinriktad ingenjör söker nya agila
IT-utmaningar. (2017-09-04)

Observera: Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och skickas enbart till Compare-företag som anmält sitt intresse. Denna tjänst gäller inte för personal som redan arbetar på ett Compare-företag i regionen. Annonserna är publicerade på Compare-webben i sex månader från publiceringsdatum.