Ung Digital Idé

Projektet Ung Digital Idé är till för att hjälpa personer mellan 16 och 35 år att utveckla sin idé och starta företag. Ung Digital Idé är ett samarbete mellan elva kommuner i Värmland och Compare.

Har du en idé?
Projektet Ung Digital Idé kan hjälpa dig att utveckla din idé till ett företag. Vi erbjuder kostnadsfri vägledning och coaching i affärsutveckling, oavsett var du befinner dig i processen. Våra affärsutvecklare är egna företagare och entreprenörer som kan bidra med inspiration och brinner för att hjälpa idébärare att utvecklas. 

Hur digital är du?
I projektet har vi även digitala rådgivare som kan hjälpa dig med hur du och ditt företag kan bli mer digitala. Utifrån dina förutsättningar kan ni tillsammans hitta digitala lösningar för att nå ut till fler eller jobba mer effektivt.

Mer information
Affärsutvecklare och digitala rådgivare från Ung Digital Idé finns på plats i Karlstad, Hammarö, Grums, Kil, Arvika, Eda, Årjäng, Filipstad, Forshaga, Munkfors och Torsby. Kontakta dem direkt här för att boka en coaching eller om du vill veta mer om projektet.

Håll utkik i kalendern efter spännande events, det dyker upp nya hela tiden!

Gilla Ung Digital Idé på Facebook för att få löpande information och inspiration!

På vårt Instagramkonto @ungdigitalide kan ni följa arbetet ute i Värmland!