Praktik- och exjobbsansökningar

Letar du efter ny kompetens? Nedan presenteras arbetsansökningar från sex månader tillbaka.

Söker du utvecklingsmöjligheter i digitala Värmland?

Här kan du som söker jobb eller praktik ladda upp din CV och ditt personliga brev. Därefter publicerar vi en kortare text på webben, samt skickar denna till våra intressent-företag. Du som person är endast ett referensnummer fram tills dess att något företag anmäler sitt intresse att få ta del av hela din ansökan.

Här kan du ladda upp din CV >> 

Nyfiken på en ansökan? 


Compare-företag som är intresserade av arbetsansökningar anmäler detta till Compare (
lise.bergqvist@compare.se) och får ta del av hela ansökan. Därefter får respektive Compare-företag ta över kontakterna och ansvaret för den fortsatta hanteringen. 252: Jag är en15-årig kille som går i 8:an på Internationella Engelska Skolan Karlstad. V.14 ska alla i årskurs 8 ha praktik. Jag är intresserad av IT, teknik och datorer. Har byggt en gaming PC, som jag tyckte va roligt. Jag skulle vilja fortsätta att lära mig programmering, och annat om datorer. Funderar på att gå Tekniklinjen på Älvkullen eller IT-gymnasiet.
 
251: Jag läser just nu en tvåårig YHutbildning, Microsoft .NET Developer Cloud Computing hos EC-Utbildning AB i Örebro. Utbildningen omfattar Microsoft Azure, VB.NET, ASP.NET, C#, Microsoft SQL och Microsoft Web Services. Söker nu en givande LIA-plats, praktik med lärande i arbete under tiden vecka 15-26. (2017-03-03)

250: Nyutbildad programmerare från Indien med stort intresse för programmering och webbdesign. Kunskaper i C, C++, C#. Asp. Net, Java m.fl. Söker praktikplats eller arbetsträning i Värmland med önskemål om att jobba som utvecklare inom IT. Pratar både svenska och engelska. (2017-02-03)

249: Jag är en blivande gymnasieingenjör på Älvkullegymnasiet som söker en praktikplats. Jag inriktar mig främst mot webbutveckling och programmering, och det är inom den sektorn jag främst söker en praktikplats. Perioden som är aktuell är vecka 48-49, med möjlighet till ytterligare praktik till våren. (16-10-20)

248: Jag letar efter en praktikplats i 5 veckor mellan vecka 45 - 50 som en del av min utbildning till gymnasieingenjör på TE4 vid Älvkullegymnasiet i Karlstad. Jag läser kurser bl.a. i HTML, Javascript, CSS, Digitalt Skapande och Mjukvarudesign.Jag är mest intresserad av grafik och design men jag kan även tänka mig programmering. Oavsett vad ser jag fram emot nya erfarenheter. (16-10-20)

247: Läser på TE4 i Karlstad för tillfället med inriktningen IT. Just nu letar jag efter en praktikplats över en period på fem veckor. Jag har grundegenskaper inom CSS och HTML. Vill gärna praktisera inom området webbutveckling, UX och UI design. Som person är jag trevlig, tar ansvar och vill alltid göra mitt bästa för att kunna utveckla mina kunskaper inom IT området. (16-10-20)

246: Jag söker praktik går gymnasieingenjörsutbildningen TE4 på Älvkullegymnasiet i Karlstad. Jag söker vecka 45 - 50 en praktikplats på ett it-relaterat företag. Företaget bör vara riktat till programmering i Java eller webbutveckling, men också design av gränssnitt går bra. (16-10-20)

243: Läser programmet utveckling av eTjänster på högskolan Dalarna på distans. Under programmets gång läser jag bl.a. kurser i HTML, CSS, Java programmering med inriktning mot appar, SQL databaser, datasäkerhet och lär mig att arbeta projektorienterat. Jag kommer nu under hösten 2016 att påbörja mitt examensarbete och letar efter intresserade handledare. Jag är intresserad av att göra en applikation i examensarbete. (16-10-13)

242: I'm looking for an internship in one of these professionnal fields: Information Systems - Digital - Design. I am writing to enquire about the possibility of getting a 6-month unpaid work placement from 7 November to 7 May.
I am currently following an Erasmus programme. (2016-10-06)

233: Jag söker praktikplats med IT-inriktning för min C-uppsats.Jag heter Martial Bolly, en glad man som har flyttat från Frankrike till Sverige 5 år sedan. Som person är jag social, noggrann, serviceinriktad och trivs att göra min bästa för att allt ska fungera som det ska. Just nu jobbar jag som flerspråkig kundtjänstmedarbetare på Rebtel Networks AB och pluggar Dataingenjör på Karlstad Universitet.Jag ser fram emot att höra av er och framförallt vore det trevligt att vid ett besök få träffa er för att personligen få presentera mig. (16-08-09)