Rikard Edgren – testexpert på LearningWell West i Karlstad – deltar som föreläsare på två internationella testkonferenser – Nordic Testing Days som hålls 4-6 juni i Tallinn och EuroSTAR Software Testing Conference som hålls 24-27 november i Dublin.

Nordic Testing Days (www.nordictestingdays.eu) är en årlig konferens för programvarutestare. Årets konferens hålls 4-6 juni i Tallin.

Rikard Edgren deltar med två föreläsningar:

EuroSTAR Software Testing Conference (www.eurostarconferences.com) är Europas största och ledande konferens för programvarutestare. Årets konferens – den 22:a – hålls 24-27 november i Dublin.

Rikard Edgren deltar med två föreläsningar:

Rikard Edgren (bilden) har arbetat med programvarutestning sedan 1998. Under de senaste åren har han som testexpert arbetat med testutbildningar med inriktning mot utforskande testning och teststrategi. Rikard har deltagit som föreläsare på en rad nationella och internationella testkonferenser – bland annat med sju framträdanden på EuroSTAR (varav två som medlem i programkommittén). Han är ledamot av tankesmedjan Test Eye, medförfattare till Software Quality Characteristics och medarrangör av SWET (Swedish Workshop on Exploratory Testing).  Rikard är idag testexpert på LearningWell i Karlstad.

LearningWell
Lagergrens gata 4
65214, Karlstad

+46 (0)73-050 16 40

karlstad@learningwell.se

https://learningwell.se

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss