Svensk paviljong på EHiN - Norges största mötesplats för aktörer inom digital hälsa och sjukvård

EHiN 2016

För fjärde året i rad arrangeras EHiN ”E-helse i Norge” som är Norges största mötesplats för aktörer inom digital hälsa och sjukvård. Fjolårets arrangemang samlade 1100 deltagare och 40 utställare, något som årets initiativ förväntas överträffa. Business Sweden arrangerar en svensk paviljong under EHiN för att främja och positionera svenska företag på den norska marknaden.

Norge har som vision om att bli världsledande inom digital hälso- och sjukvård. EHiN är mötesplatsen och plattformen där representanter och beslutsfattare från norska kommuner, sjukhus, hälsoregioner, företag och andra aktörer av intresse möts för att nätverka, uppdatera sig och skaffa information om och översikt av nya produkter och tjänster. Under mässan samlas yrkesverksamma från hela Norges hälsosektor i Oslo för att uppdatera sig skaffa information om och översikt av nya produkter och tjänster.

Ta chansen att tillsammans med Business Sweden ställa ut på EHiN 2017!

Business Sweden arrangerar en svensk paviljong under EHiN för att främja och positionera svenska företag på den norska marknaden. I en nationell paviljong har svenska företag möjlighet att ställa ut till subventionerat pris.

Läs mer om vad ditt företag får vid deltagande i den svenska samlingsmontern nedan. 

Inbjudan till svensk paviljong på EHiN 2017

Läs mer om EHiN 2017 här

Relaterat innehåll