Soleil fyller tre år och flyttar in i ny lokal

Nu är det precis tre år sedan Soleil startades av fyra teknikintresserade ingenjörer i Karlstad. Idag har företaget 11 anställda och 3 års-dagen firas i nya fräscha lokaler högst upp i Duvanhuset på Järnvägsggatan 2 i Karlstad centrum."På Soleil brinner vi för modern webb- och systemutveckling, IT-arkitektur och agil projektledning. Vi har på kort tid etablerat oss som ett av Sveriges vassaste IT-konsultbolag, med kunder över hela landet. Med vår långa och breda erfarenhet från programvaruutveckling åtar vi oss gärna stort ansvar i de flesta typer av projekt och uppdrag. Vår vision är att leverera branschens bästa kundupplevelse", förklarar Per Johansson - VD på Soleil.

Soleil har idag 11 medarbetare och de nya lokalerna ger företaget utmärkta möjligheter att fortsätta växa i Karlstad.

"Att vistas mitt i Karlstad centrum är också mycket stimulerande – man upplever pulsen i stan och det centrala läget innebär även omedelbar närhet till kommunikationer och fler spontana möten med kunder och partners", skriver Per Johansson och avslutar:  "Vi vill gärna ha besök - välkomna in på en kopp kaffe".

Soleil grundades av fyra teknikintresserade ingenjörer hösten 2011. Ordet "Soleil" betyder sol på franska och eftersom alla grundarna till företaget är hemmahörande i solstaden Karlstad föll sig valet av namn naturligt.

Relaterat innehåll