Soleil bjuder in till Solinarium i Karlstad

Soleil bjuder in till Solinarium i Karlstad - en heldag torsdag 19 mars med föredrag, nätverkande, underhållning, mat och mingel.

"Ta chansen att inspireras, utvecklas och träffa branschkollegor under en magisk vårdag i Karlstad. Under en heldag kommer du att få handfasta tips om hur din organisation bäst inför och förvaltar tekniska lösningar. Vad finns det för fallgropar och hur rustar ni bäst upp?", skriver Soleil i inbjudan som fortsätter: "Inspirerande tal om att personalisera och säkra webbplatser utlovas av SiteVision. Lär dig mer om agil projektstyrning och hur du når fram i din kommunikation. Vi avlutar föredragen med magishow i världsklass  av trollkarlen och illusionisten Daniel Kane!".

  • DATUM: TORSDAGEN DEN 19 MARS 2015
  • TID: 08.30–16.30 MED EFTERFÖLJANDE MINGEL
  • PLATS: CLARION HOTEL PLAZA, VÄSTRA TORGGATAN 2, KARLSTAD
  • SISTA ANMÄLNINGSDAG: TORSDAGEN DEN 12 FEBRUARI 2015 via denna sida >>
  • KOSTNAD: BOKA TIDIGT RABATT: 695 SEK* OM DU BOKAR PLATS FÖRE DEN 12 FEBRUAR 2015 (ORDINARIE PRIS 995* SEK) | *Exklusive moms.
  • HAR DU FRÅGOR? Agni Rizk, Marknads- och försäljningsansvarig | agni.rizk@soleilit.se | 070-558 05 48

.....
PROGRAM:

KLIVET FRÅN ETT FÖRSTA GENERATIONENS INTRANÄT TILL ETT SOCIALT INTRANÄT
Eva Linderoth, Kommunikatör, Lidingö stad
Lidingö stad gick direkt från ett första generationens intranät till ett socialt intranät med personliga verktyg. Hur gick det? Eva berättar kort om fallgropar och framgångsfaktorer och visar de mest populära funktionerna.

DESIGN SOM VERKTYG FÖR ATT SKAPA NÖJDA ANVÄNDARE OCH NÅ DINA MÅL
Mikael Engström, Webbstrateg, Advant
Att skapa en webbplats som uppfyller användarens mål är en förutsättning för att nå dina webbplatsmål. Mikael berättar om hur du kan jobba i ditt nästa projekt för att lycka med detta.

PROJEKT I TID OCH UNDER BUDGET – SÅ LYCKAS NI
Fredrik Stodne, Scrum master, Soleil
Med hjälp av agila principer och ett nytänkande inom projektstyrnin kan ditt projekt fokusera på att ge värde till kunden efter första veckan. Fredrik berättar utifrån några projekt hur IT-projekt kan gynnas av agil projektstyrning!

JÄMFÖR SERVICE – SÅ KVALITETSSÄKRAR DU INFORMATIONEN I DIN JÄMFÖRELSETJÄNST
Lisbeth Malmström, Kommunikationsstrateg, Karlstads kommun
Så skapade Karlstads kommun en effektiv organisation för innehållsförvaltnin av informationen i sin jämförelsetjänst.

SÅ GÖR DU DIN WEBBPLATS PERSONLIG
Karl Eklöf, Head of innovation, SiteVision
När det kommer till webbplatser och digital kommunikation gäller helt andr spelregler än i analog marknadsföring. Kraven på att din webbplat ska vara så relevant som möjligt för dina besökare ökar för varje år som går. Karl berättar hur du optimera din webbplats med personalisering och A/B-tester.

KRISKOMMUNIKATION OCH BEREDSKAP – SÅ SÄKRAR DU DIN WEBBPLATS
Petter Knutsson, Marknad & kommunikation, SiteVision
Oavsett vilken typ av organisation du arbetar för så behöver du rutiner fö när det värsta inträffar. Inte minst när det gäller kriskommunikation. Petter berättar hur du optimerar din webbplats för när krisen inträffar – både när det gäller drift och kommunikation.

ATT NÅ FRAM – KOMMUNIKATION I FÖRÄNDRING
Linda Take, VD & Org konsult, Utveckla Ledare
Kommunikation är ett effektivt verktyg för att forma, involvera och skapa en gemensam förståelse för varför en förändring behövs. Effektiv kommunikation ger varje organisatio möjligheten att styra utfallet av sin förändringsprocess men först måste man nå fram…

MED UNDERHÅLLNING BIDRAR:
DANIEL KANE, TROLLKARL, MAGIKER OCH ILLUSIONIST
Magi så nära att den faktiskt lyckas med att komma under er hud. Daniel kommer att underhåll och förvåna oss med sitt uppträdande, fingerfärdighet och humor.

Relaterat innehåll