Rejlerskoncernen investerar i DMS från BAM54

BAM54 har fått ökat samt förlängt förtroende och skall uppdatera Rejlers DMS® till Brand management-system: DMS® 3.0.

Rejlers jobbar sedan 2012 enligt DMS®. I samband med deras rebranding under 2013 kommer även övriga nordiska kontor få sina egna språkplugin, vilket är en av många nyheter i den senaste versionen. Systemet är även anpassat för surfplattor och smartphones.

DMS® 3.0 är en webbtjänst som kvalitetssäkrar deras dagliga arbete med material och uppgifter för profilering, marknadsföring och kommunikation. Tjänsten innebär att de kan producera, godkänna, beställa, publicera, dokumentera och planera sitt kommunikationsmaterial i ett och samma system.

"DMS® 3.0 omvandlar varumärkesplattformen till ett praktiskt arbetsverktyg. Rejlers får en gemensam plattform för både interna och utåtriktade marknadsföringsaktiviteter. Med DMS® 3.0 erhåller de ett effektivt och skräddarsytt arbetsflöde som sparar tid och pengar samtidigt som de bygger sitt varumärke inifrån", enligt BAM54.

Företagsfakta om Rejlers: 1500 medarbetare. 70 kontor med HK i Stockholm. Finns i Sverige, Finland, Ryssland och Norge. Rejlers är en av de större teknikkonsulterna i Norden och utför uppdrag åt kunder inom följande områden: Energi, Infrastruktur, Industri samt Bygg och fastighet. Inom dessa kundgrupper erbjuder Rejlers tekniska konsulttjänster inom elteknik, energi, mekanik, automation, elektronik, IT och telekom. www.rejlers.se

Relaterat innehåll