Premiär för TechTalk Värmland

Tisdagen den 6 mars är det premiär för TechTalk Värmland. En serie lunch-diskussioner kring aktuella Tech-frågor i vår nya samarbetsyta DigitalArena på Karlstad Innovation Park.Tiden är 12.15-13.00 varje tisdag och du tar med egen lunch. 

Under våren 2018 bjuder vi in till 10 stycken TechTalks om hur vi som människor, företag och organisationer påverkas av den pågående digitaliseringen. Temat är olika varje gång - 6 mars diskuterar vi "Digitala trender 2018".

Varje träff drivs av en moderator men tanken är att innehållet ska vara samtalsbaserat och fyllas av deltagarna på plats. Syftet är att lära sig mer om framkanten inom digitaliseringen just nu. Att lära från varandra, inspireras och utvecklas, säger Stefan Skoglund, Compare. 

Bli med och anmäl dig gärna till träffarna i TechTalks Facebook-grupp ”TechTalk Värmland” så ser du och alla andra vilka som kommer. Annars är det bara att dyka upp!

Har du frågor eller idéer om TechTalk? Prata med Stefan Skoglund på Compare, stefan.skoglund@compare.se eller 070-6070867.

Välkommen på vårens träffar!

DATUM     TEMA
06-mars     Digitala trenderna 2018
13-mars     VR/AR
20-mars     IoT - Internet of Things
27-mars     Mobil digital marknadsföring
10-apr        AI och BigData
17-apr        BlockChain
24-apr        Gamification
08-maj        Robotisering
15-maj        Crowdfunding & digital finansering

22-maj        De digitala assistenterna är här

Ladda ner pdf

Relaterat innehåll