Partners Reklambyrå i Karlstad anställer två nya medarbetare. Niklas Niord är ny projektledare och Camilla Olsson ny copywriter och projektledare.

Nils Vangstad, Camilla Olsson och Niklas Niord

”Vi vill anpassa oss till omvärlden och utöka vårt erbjudande gentemot kunderna. Det gör vi bland annat genom att knyta till oss människor och kompetenser som inte följer det givna mönstret i branschen”, säger Partners vd Nils Vangstad.
 
Niklas Niord är civilingenjör i grunden och har lång erfarenhet från IT-branschen, både på svenska marknaden och internationellt. Han kommer närmast från IT-managementföretaget Symfoni och tillför Partners bred teknisk kunskap, i en tid då tekniken blir allt viktigare hos kunderna och de digitala produktionerna blir allt fler.

Camilla Olsson kommer från Handelskammaren Värmland och tjänsten som informationschef där. Hon har ett brett nätverk inom det värmländska näringslivet och offentligheten och stor vana av att arbeta med mediehantering, PR och sociala medier.
 
”För att kunna möta kundernas behov är det nödvändigt att förstärka med nya oväntade kunskaper och infallsvinklar. Nu har vi gjort vårt erfarna gäng ännu bredare och vassare”, säger Nils Vangstad.

Partners Reklambyrå är framförallt en business-to-business-byrå. Vi pratar med människor när de är på jobbet. Dessutom har vi ett ben i samhällsinformationen. Vi är en fullservicebyrå – det betyder att vi behärskar alla former av tryckta och digitala kanaler och strategierna bakom dem.  60 % av det vi gör syns på marknader i andra länder.

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss