Partners Reklambyrå har anställt en ny kommunikatör/copy och satsar på strategier för digitala kanaler

Emma Kraft, som tidigare varit huvudredaktör för Karlstads kommuns officiella Facebook-sida, är ny kommunikatör/copy på Partners Reklambyrå. Emmas erfarenhet av både strategisk och operativ kommunikation främst med fokus på digitala kanaler kommer till nytta då byrån vill utöka sitt stöd med långsiktig strategi för digitala kanaler. 

- Det ska bli spännande att jobba med flera olika kunder och få lära känna nya företag och organisationer. Jag lockas av den kreativa processen – det kommer att ge mig ständigt nya utmaningar och det gillar jag. 

Emma är kommunikatör i grunden och har många års erfarenhet av strategisk kommunikation i kombination med operativt arbete, både från privat och offentlig sektor. Därför har hon stor kunskap om hur man kan planera kommunikationen i olika digitala kanaler och kombinera till exempel webb, sociala medier och nyhetsbrev, för att utveckla relationen med målgruppen.

- Jag tycker att det är viktigt att hitta rätt språk och ton utifrån vilken kanal man använder. Det brinner jag lite extra för.

Relaterat innehåll