Partners Reklambyrå bygger ny webb för Exide Technologies

Partners Reklambyrå har byggt en helt ny webbplats för Exide Technologies med allt från design och struktur till utveckling och att driftsätta den. Den nya webbplatsen för det lättare för företagets kunder att hitta rätt produkt.

Exide Technologies är en av världens största och äldsta utvecklare och tillverkare av batterier och andra strömförsörjningslösningar. De finns i över 80 länder.  I Norden säljs deras batteriteknologi under olika namn - Exide i Finland, Sønnak i Norge och Tudor i Sverige.

Med fem olika webbplatser på lika många språk och med tre olika varumärken på de olika marknaderna behövde Exide hjälp med att ta fram en helt nya hemsida med bättre struktur, modernare utseende och enklare administration.

Eftersom statistiken visade att sökfunktionen, där besökaren kan hitta rätt batteri, var allra mest använd blev den förstås navet också i den nya webbplatsen. Dock i moderniserad och utvecklad tappning.

Exide vänder sig främst till återförsäljare på de olika marknaderna, men vill i allt större utsträckning även nå slutkonsumenterna direkt. Därför har den nya hemsidan inte bara en funktion där användaren kan söka efter rätt batteri, utan också en sökfunktion där man enkelt och snabbt hittar sin närmaste återförsäljare.

Den nya sidan har en enklare administration, där alla sidor på alla språk hanteras i ett och samma verktyg.

Relaterat innehåll