Ny kommunikatör på Compare

Lise Bergqvist tar över rollen som kommunikatör på Compare efter Hanna Grevillius som går på föräldraledighet och gör sin sista dag den 9 februari. Ni möter Lise från och med idag den 2 februari hos oss på Compare.

Hej Lise, vem är du?

Jag är född och uppvuxen i Karlstad men har bott sex år i Göteborg. Flyttade tillbaka till Karlstad för två år sedan och är bosatt på Skåreberget med min sambo och mina två söner. Jag är en person som gillar när det händer mycket och att ha människor omkring mig.

Vad har du gjort tidigare?

Jag har tidigare arbetat som kommunikatör i Göteborg med fokus på digital kommunikation och senast som konsult inom digital marknadsföring.

Vad brinner du lite extra för?

Digital kommunikation och marknadsföring.

Vad ser du främst fram emot i arbetet på Compare?

Från att ha haft digital marknadsföring som spetsområde, ser jag nu fram emot att jobba vidare med digitalisering som ett bredare område. Att företag samarbetar kring just digitalisering är A och O, och för att lyckas krävs genomtänkt kommunikation och en organisation som kan para ihop rätt företag med rätt  kompetenser. Jag hoppas också kunna inspirera kring digital kommunikation, vad företag kan börja med och vad det kan leda till när man gör det på rätt sätt.

Hur når man dig?

Maila mig gärna på lise.bergqvist@compare.se eller ring mig på 076 - 213 88 21

Relaterat innehåll