Swedwise får ytterligare ett prestigeuppdrag. Det är det internationella försäkringsbolaget IHI Bupa som valt det Karlstadsbaserade företagets dokumenthanteringssystem Documon.

”Det här visar att vi har stor kompetens inom vårt specialområde. Till att börja med kommer vi att arbeta med IHI Bupa i Skandinavien. På sikt hoppas vi att det kan leda till fler uppdrag på global nivå”, säger Roger Wall, vd på Swedwise.

IHI Bupa är en världsledande aktör inom internationella hälso- och reseförsäkringar. Företaget är en del av Bupa International med 52 000 medarbetare över hela världen.

Documon är ett digitalt dokumenthanteringssystem utvecklat av Swedwise. Documon används av banker, försäkringsbolag, revisionsbyråer, tillverkningsindustri och andra organisationer med behov av att hålla ihop dokumenttyper från olika system som ett ärende och där det är viktigt med hög spårbarhet, till exempel under en handläggning eller tillverkningsprocess. Systemet samlar upp information och gör det enkelt att skicka och ta fram rätt information till rätt mottagare, samtidigt som processen kvalitetssäkras.

”Med Documon slipper man manuell hantering av dokument, till exempel att skriva ut från olika system och springa fram och tillbaka till skrivaren för att hålla ihop ärendet. Programmet fångar upp utskrifter från alla system så att de kan skrivas ut, e-postas, faxas, sparas till fil och arkiveras vid distribution. Det gör att man enkelt kan återsöka dokument och det sparar både tid, papper och pengar”, säger Roger Wall.

Roger Wall

VD

Swedwise
Västra Torggatan 11
65225, Karlstad

+46 70-279 99 71

info@swedwise.se

http://www.swedwise.se/

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss