Inbjudan till Compare-lunch om globalt nätverk för hållbar utveckling.

Compare och LIFE Academy inbjuder till öppet lunchmöte fredag 5 december om ett globalt nätverk för hållbar utveckling med runt 1.000 medlemmar i 80 länder. Alla medlemmar i nätverket har varit i Sverige, flertalet innehar viktiga positioner i sina hemländer och har ett intresse av att bygga affärsrelationer mellan företag och organisationer i olika delar av världen.

Compare-lunchen är en öppen mötesplats för alla som är intresserade och vill veta mer om möjligheterna med IT - i det här fallet ett globalt nätverk för hållbar utveckling där många av medlemmarna är inriktade på informations- och kommunikationsteknologi (IKT).

 • När: Fredag 5 december kl 11:30-13:00
 • Var: Elite Stadshotellet i Karlstad
 • Kostnad: 100 kr per person som betalas på plats.
 • Anmälan: Senast tisdag 2 december via denna länk >>
 • Målgrupp: Lunchen är öppen för alla intresserade - bjud gärna med arbetskamrater, kunder och kollegor för att nätverka.
 • Program: Marlene Gustavsson och Sailaja Kurnool på LIFE Academy presenterar verksamheten


 
LIFE Academy har arbetat med projekt och utbildning med fokus på hållbar utveckling i snart 20 år och har idag ett globalt nätverk med runt 1.000 medlemmar i 80 länder i hela världen. Genom sitt globala nätverk av personer och organisationer kan LIFE Academy förmedla kontakter och stödja samarbetsprojekt som bidrar till byggandet av affärsrelationer mellan företag och organisationer i olika delar av världen.

 

Att arbeta hållbart handlar om att ta ansvar och om engagemang - men också om att ge verksamheten många viktiga fördelar, menar Marlene Gustavsson och Sailaja Kurnool på LIFE Academy.
 
LIFE Academy genomför utbildningsprogram med fokus på informations- och kommunikationsteknologi för pedagogiskt utveckling, förnybar energi och energieffektivisering samt hållbar projektledning. Utbildningsprogrammen syftar bland annat till att öka förmågan hos deltagarna att hitta hållbara lösningar och att utveckla sin organisation på ett hållbart sätt. En viktig del av utbildningen är att människor från olika delar av världen träffas för att utbyta erfarenheter och kunskap.

"Medlemmarna i  vårt globla nätverk har en sak gemensamt - de har alla tillbringat en tid i Sverige för utbildning vid vårt huvudkontor i Karlstad", förklarar Marlene Gustavsson och pekar på detta som en unik möjlighet för Compare-företag som vill nå ut på en global tillväxtmarknad.
 
De flesta av medlemmarna i nätverket innehar viktiga positioner i sina hemländer med möjlighet att påverka sina länders strävan mot en hållbar utveckling. Kombinationen av "riktiga" möten mellan människor och fortsatt kontakt ”virtuellt” inom nätverket vidmakthåller kontakter, bygger relationer och vänskap vilket i sig gör nätverket mer hållbart.
 
"Vi vill dela med oss av vår kunskap, erfarenhet och våra kontakter till så många människor som möjligt för att bidra till en hållbar utveckling. Compares lunchmöte är ett tillfälle för oss att presentera vad LIFE Academy gör, vad vi har uppnått, och hur vi skulle vilja utveckla vårt samarbete med företag och organisationer lokalt och globalt", säger Marlene Gustavsson.

Ladda ned och sprid inbjudan >>

....................................

Compare-luncher hålls varje månad enligt principerna:

 • En fast tid – första fredagen i månaden;
 • En fast plats – alltid samma lunchrestaurang;
 • Ett fast program – tydlig agenda med fokus på mingel och nätverkande.

Program för Compare-lunchen:

 • 11.30. Lunchbuffé med mingel
 • 12.00. Presentationsrunda bland deltagarna
 • 12.15. Dagens gästföreläsning
 • 12.45. Tid för frågor och diskussioner
 • 13.00. Slut

Relaterat innehåll