”Årets Employer Branding VD” och ”årets Employer Branding-person” 2017 heter Fredrik Almén och Martina Smedman och de arbetar på EVRY. På sin årliga gala i början av oktober valde organisationen Universum att prisa EVRYs mod, engagemang och moderna förhållningssätt för att locka framtidens talanger.

Den globala organisationen Universum lyfter varje år fram personer och företag som sticker ut från mängden genom sitt engagemang och sin kunskap inom employer branding. Tydlig strategi för rekrytering av talanger, spännande utvecklingsmöjligheter och nytänkande för att nå ut är viktiga kriterier.

Den 4 oktober höll Universum sin årliga gala och delade ut pris inom flera olika kategorier. EVRY vann två tunga utmärkelser i hård konkurrens – Fredrik Almén, VD EVRY Sverige, utsågs till ”Årets Employer Branding VD” och Martina Smedman, VP HR, fick ta med sig priset som ”Årets Employer Branding -person” hem.

Martina Smedman förklarar att det förstås är både roligt och givande att EVRY blir uppmärksammade för det arbete som görs och att det ger positiv synlighet som visar studenter, young professionals och andra intressenter att EVRY är en spännande arbetsgivare med starkt fokus att attrahera morgondagens talanger.

– Med de här priserna i ryggen kommer vi framöver även kunna arbeta mer med att behålla våra duktiga medarbetare, eftersom det är dom som är den absolut bästa källan till ett bra arbetsgivarvarumärke. Om våra bra medarbetare stannar, trivs och utvecklas, så kommer vi långt! sammanfattar hon.

Motivering Årets Employer Branding VD
”Denna vd har på ett mycket tydligt sätt drivit frågorna i sin organisation tillsammans med HR. Han är ett klart och lysande exempel på hur attraktiviteten som arbetsgivare påverkas av ledningens engagemang. Han har ett naturligt och ärligt intresse för frågorna och skapar intresse och inspiration då han talar om dessa både internt och bland studenterna. Vi tror att detta kräver egenskaper som mod, intresse och en smula ungdomlighet vilket denne Vd besitter. Universum Communications vill därför nominera Fredrik Almén, till årets vd inom employer branding.”

Motivering Årets Employer Branding – person
”Denna person har sedan start haft ett starkt fokus på ett modernt förhållningssätt till rekryteringsarbete med en tydlig vision om att förmedla gemenskap och goda framtidsutsikter sedan dag ett. Genom att aktivt involvera bolagets medarbete i sociala medier och med tydliga målsättningar lockar hon framgångsrikt framtidens talanger. Det är med stor glädje och inspiration vi inspireras av denna nytänkande kreatör och förebild.”

Läs mer här

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss