Sweco söker gruppledare inom IT för samhällsutveckling

Sista ansökningsdag: 
2018-05-05

Swecos konsulter inom IT för samhällsutveckling arbetar med att strukturera, analysera och presentera stora mängder information på ett överskådligt sätt, ofta med geografin som hjälp. Sweco är ledande inom hållbar Samhällsutveckling. Vi är Sveriges största oberoende konsultföretag inom IT för Samhällsutveckling, här väntar många spännande utmaningar och uppdrag med vår specialstyrka inom Geografisk IT.

Vårt samhälle är i stark tillväxt och vår utmaning är att utveckla den Smarta Staden där nyttan av att använda specialanpassade IT-stöd med geografisk information i sin verksamhet är oundviklig.

Vi söker därför den mest inspirerande och omtyckta ledaren till vårt kontor i Karlstad för att leda våra specialistkonsulter och bidra till vår fortsatta tillväxt och utveckling. En ledare som vill se sina medarbetare lyckas och utvecklas tillsammans. Sweco har en mycket stark företagskultur med stor trivselanda som vi värnar om och ska bevara. Våra chefer får höga betyg i vår medarbetarundersökning och vi lever efter en enkel regel - Mår Bra, Går Bra!

Vår verksamhet

Hos oss finns ingen säljorganisation och här får vi alla lov att skapa våra affärer tillsammans med våra kunder. Det innebär att man hos oss har alla möjlighet att hitta sina drömuppdrag. Som gruppchef och affärsutvecklare på Sweco är du en säljledare som hjälper dina medarbetare att framgångsrikt hitta nya affärer som ger oss tillväxt och bygger vår framtid. Det finns bara ett krav på affären - Att den är lönsam och att vi med vår insats bidrar till Hållbar samhällsutveckling.

Vi är en verksamhet som har gedigen erfarenhet av att utveckla lösningar inom IT och GIS med största kundvärde. Vi jobbar nära verksamheten med våra verksamhetsutvecklare och användbarhetsspecialister. Våra Scrum team utvecklar lösningar för miljöer med både Microsoft och Open source och med det senaste inom Machine Learning och AR. Våra långsiktiga Partners och kunder finns i Swecos valda branschsektorer som är Energi, Industrin, Infrastruktur samt Bygg & Fastighet.

För lite mer känsla se vår film: 
https://youtu.be/kz_Y4jXo544

Om dig

Personen vi söker är en driven affärsutvecklare/specialist inom våra områden som vill bli vår nya Gruppchef i Karlstad, och vi nöjer oss endast med den bästa. Gruppen är 10-15 personer och består främst av specialister inom GIS/IT och systemutveckling. Utöver att du brinner för våra affärsområden ser vi att du är:

  • En erfaren och uppskattad ledare
  • Affärsdriven personlighet
  • Resultatinriktad verksamhetsbyggare
  • Erfaren inom IT och gärna GIS

Vi ser även att du är konsultativ och arbetar effektivt samt att du är empatisk och beslutsam i rollen som chef.

Kanske är du ledare inom IT verksamhet idag och vill gå vidare till nästa dimension av samhällsnära utveckling, kunna påverka och förbättra världen i samarbete med hela Sweco för Smarta städer från design till projektering.

Vi erbjuder

Hos Sweco finns utrymme för nya idéer och inspiration för affärsmässiga konsulter, kreativa entreprenörer och ledare som ser möjligheterna och vill göra något av dem. Vi vågar påstå att Sweco är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vi vill att alla kliver fram och skapar den organisation man tillhör och verkar i, vi kallar det medarbetarskap och här ges alla medarbetare möjlighet att engagera sig.
#LI-RT

Kontaktinformation

Catrine Öst Forssblad, catrine.ost@sweco.se,

Läs mer och ansök här

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,5 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Relaterat innehåll