Lediga jobb

LearningWell söker passionerad systemutvecklare

Sista ansökningsdag: 
2017-08-31

Vi söker fler nyfikna människor som brinner för systemutveckling. Sådana som gillar att utforska de senaste teknikerna och plattformarna. Vi vill bli fler som älskar nya språk och ramverk. Som tycker om att arbeta nära kunderna och ständigt utvecklas.

Hos oss kommer du långt med att vara nyfiken, ödmjuk och duktig på vad du gör. Vi brukar säga att vi saknar prestige. Det betyder att vi gärna lyssnar till vad du har att säga. Det gör också att du har stora möjligheter att påverka arbetsuppgifterna.

CGI söker erfarna Sharepoint utvecklare, Karlstad

Sista ansökningsdag: 
Rekrytering sker fortlöpande

Om tjänsten

 Vi behöver nu förstärka vårt team i Karlstad med fler duktiga systemutvecklare med erfarenhet inom Sharepoint 

Som systemutvecklare kommer du att få arbeta i allt från små och korta projekt till stora och långa åtaganden. Vi deltar i och driver projekt både på plats hos våra kunder och från vårt kontor i Karlstad. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med våra nationella och internationella kollegor i våra åtaganden. 

CGI söker erfarna Episerver-utvecklare, Karlstad

Sista ansökningsdag: 
Rekrytering sker fortlöpande

Om tjänsten

Vår verksamhet i Karlstad fortsätter att växa och söker därför efter erfarna utvecklare inom EpiServer CMS. Vi söker dig som vill vara med och stärka vårt lokala ECM team och aktivt bidra till teamets fortsatta utveckling. Vi ser att du som person har ett stort eget driv och brinner både för teknik och din personliga utveckling, du skall vara bekväm i rollen som konsult och gilla att anta nya utmaningar.

Knowit söker senior IT-konsult

Sista ansökningsdag: 
Rekrytering sker löpande

Knowit är ett konsultbolag som, inom den allt snabbare digitaliseringen, skapar unika kundvärden genom att erbjuda gränsöverskridande leveranser från tre affärsområden, Experience, Insight och Solutions. Det är förmågan att kombinera kompetenser inom design och kommunikation, managementkonsulting samt it, som skiljer oss från andra konsultbolag. Knowit består av cirka 1850 medarbetare representerade på 14 orter i Sverige och på fem i Norge samt en vardera i Danmark, Estland, Finland, och Tyskland.

Arbetssökande

Sista ansökningsdag: 
Inte angivet

Söker du nya utvecklingsmöjligheter i IT-branschen - men hittar ingen lämplig ledig jobb-annons? Skicka in en öppen arbetsansökan till Compare-företagen. Stiftelsen Compare Karlstad erbjuder dig genvägen till över 100 IT-företag i Karlstads-regionen. Läs mer >>