Soleil söker Sharepointutvecklare

Sista ansökningsdag: 
2017-05-31

Dina arbetsuppgifter


Soleil söker nu en Sharepointutvecklare som vill bli en del av deras team i Karlstad. Som Sharepointutvecklare hos Soleil kommer du främst att arbeta mot kund, men också internt, med utveckling och konfiguration av SharePoint-lösningar. Du kommer även att komma i kontakt med viss front-end utveckling i verktyg som CSS, HTML samt JavaScript. 
Du kommer att ingå i en projektgrupp med andra utvecklare där du får möjlighet att vara med i hela processen, från förstudie till konfiguration/utveckling och sist överlämning. 
Till en början kommer du att ha en handledare som vägleder och ger instruktioner men vi ser att du känner dig trygg i att arbeta individuellt och att du inte är rädd för att be om hjälp när det behövs. 

I den här processen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper samt din vilja att utvecklas. Vi ser att du som söker är prestigelös, driven och har ett brinnande intresse för Sharepoint. Du lägger ner ett stort engagemang i ditt arbete och vill leverera lösningar med högsta kvalité till de kunder du arbetar med. Vidare är du flexibel och har god samarbetsförmåga då du på Soleil kommer arbeta nära dina kunder och kollegor.

Om företaget

Soleil IT Sweden AB startade 2011 och har idag ett 70-tal kunder över hela Sverige, både inom privat och offentlig sektor. Företaget är specialiserat inom modern webb- och systemutveckling, IT-arkitektur och agil projektledning och hjälper dagligen kunder med smarta intranät, externa webbplatser, systemutvecklingsprojekt och integrationer. Soleil är en ledande leverantör av lösningar med SiteVision som CMS och har som långsiktigt mål att vara den främsta leverantören av intranät i Sverige.

"Soleil har fr.o.m. år 2017 anställt en specialist inom SharePoint lösningar, Jimmy Alfredsson och vill nu fortsätta sin satsning inom SharePoint som är bra komplement till Sitevision. Jimmy söker nu en kollega! Detta är ett ypperligt tillfälle för dig som vill bli vass inom Share Point." 
http://www.soleilit.se/arkiv/nyheter/2017-02-03-valkommen-jimmy.html

Din profil

Skallkrav:
- Färdigutbildad inom data/IT, exempelvis Dataingenjör, Systemutvecklare eller IT-design. Alternativt YH utbildning i Sharepoint.
- Stort intresse för Sharepoint.

Meriterande är om du tidigare arbetat i Sharepoint, behärskar .Net utveckling och/eller har körkort.

Läs mer och ansök här

Relaterat innehåll