Sogeti söker erfarna konsulter!

Sista ansökningsdag: 
Rekrytering sker fortlöpande

 

Sök din nya utmaning hos oss på Sogeti!
Jobbar du inom IT-branschen och söker en ny utmaning?
Vi på Sogeti i Karlstad har högtryck och erbjuder spännande och utvecklande uppdrag hos kunder inom många olika branscher. Som konsult hos oss på Sogeti trivs man i flexibla miljöer, gillar kommunikation och är intresserad av människor, teknik och verksamhet. Som konsult på Sogeti så gillar man att jobba med de bästa! Vi har ett modernt kontor med närhet till spännande kunder och projekt både lokalt, nationellt och internationellt. Vår arbetsplats präglas av positiv attityd där vi hjälper varandra och har kul på jobbet. Lika viktigt är vår satsning på erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling. Hos oss har du stora möjligheter att växa både som person och som konsult.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är intresserad av och har kompetens inom bland annat Business Intelligence, Industriell IT, Integration, Webb och Mobilitet. Vi är experter på produkter som SQL Server, BizTalk, Office 365, SharePoint och EPiServer samtidigt som vi arbetar med utveckling inom .Net och C# vilket gör att vi kan ta hela lösningar som spänner över flera plattformar. Viktigast av allt är att du känner starkt för att arbeta som konsult och att du är en positiv, utåtriktad, engagerad och drivande lagspelare.
Hör gärna av dig till någon av våra konsultchefer; Åsa Maspers, 076-10 27 300, asa.maspers@sogeti.se eller Mikael Glavenius, 070-54 72 016, mikael.glavenius@sogeti.se, så tar vi en dialog kring möjligheterna hos oss på Sogeti. Vi behandlar våra ansökningar fortlöpande, så vänta inte.

Samtliga våra jobberbjudanden finner du på: https://www.sogeti.se/jobba-hos-oss/vara-kontor/jobbkarlstad/

Om företaget
Att arbeta på Sogeti är att vara del av ett framgångsrikt och expansivt företag som erbjuder innovativa och högkvalitativa konsulttjänster inom IT och Engineering. Våra största satsningsområden finns inom Digital, Business Intelligence & Analytics, Digital Assurance & Testing, Cyber Security, Cloud och Digital Manufacturing där Product & Engineering och Internet of Things är huvudfokus 

Våra 1150 medarbetare finns utspridda på 21 orter. Globalt stöttas vi av 25 000 kunniga kollegor i 15 länder. Är du flexibel, entreprenör, service-minded, tycker om variation och att interagera med och lära känna nya människor? Då är konsultyrket perfekt för dig!
Som arbetsgivare har vi gott renommé. Vi har toppat rankinglistor som Sveriges bästa arbetsgivare flera gånger de senaste åren. På Sogeti möter du en lättsam kultur där våra värdeord ”Enkelhet och Entreprenörskap” är vår vardag. I rekryteringsprocessen eftersträvar vi en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald.

Relaterat innehåll