Senior IT-konsult till Knowit

Sista ansökningsdag: 
Rekrytering sker löpande

Knowit är ett konsultbolag som, inom den allt snabbare digitaliseringen, skapar unika kundvärden genom att erbjuda gränsöverskridande leveranser från tre affärsområden, Experience, Insight och Solutions. Det är förmågan att kombinera kompetenser inom design och kommunikation, managementkonsulting samt it, som skiljer oss från andra konsultbolag. Knowit består av cirka 1850 medarbetare representerade på 14 orter i Sverige och på fem i Norge samt en vardera i Danmark, Estland, Finland, och Tyskland. Knowit AB är noterat på den Nordiska Börsen i Stockholm. www.knowit.se

Affärsområdet ”Inre Effektivitet” har funnits sedan 2005, vi är specialister inom strategisk informationshantering med livscykelperspektiv. Vi erbjuder våra kunder verksamhetsstöd och systemlösningar för bland annat datafångst, dokumenthantering, ärendehantering, processtöd, arkivredovisning och e-arkiv. Våra lösningar baseras på plattformar och produkter från våra samarbetspartners, till exempel OpenText, Formpipe och Microsoft, samt vårt eget arkivredovisningssystem Klara.

Vi arbetar långsiktigt med våra kunder och levererar helhetslösningar som vi implementerar och förvaltar med hjälp av våra erfarna verksamhets- och teknikkonsulter.

Våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor.

Vi söker en senior IT-konsult som vill arbeta med processer och informationshantering.

Som konsult kommer du hjälpa våra kunder att effektivisera och digitalisera deras hantering av information med hjälp av IT-lösningar för t.ex. datafångst, dokumenthantering, ärendehantering och digitala arkiv. Du kommer främst arbeta med konfiguration, utveckling/anpassning, integration och migrering baserat på de plattformar vi levererar. Du kommer att ha nära kontakt med våra kunder och ha ansvar för genomförandet av dina uppdrag.

Arbetet sker både i projektform och i olika förvaltningsuppdrag. Våra kunder finns över hela Sverige, men vi arbetar till största delen från kontoret i Karlstad.

Du kommer vara del av ett team med erfarna och kompetenta verksamhetskonsulter, projektledare, förvaltningsledare, produktspecialister samt tekniker och systemutvecklare. Du har gedigen kompetens och praktisk erfarenhet inom systemutveckling, främst med olika Microsoft-tekniker och utvecklingsmiljöer såsom C#. Har du erfarenhet av Microsoft SQL Server är detta ett stort plus. Erfarenhet av ECM-plattformar är meriterande.

Som person är du social, driven, strukturerad och självständig. Du trivs i konsultrollen och brinner för att förstå och hjälpa till att utveckla kundernas verksamhet.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Körkort med B-behörighet krävs.

Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Skicka då in din ansökan redan idag. Vi behandlar ansökningar löpande. Du söker tjänsten via www.qtym.se 

Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Sara Magnusson, 0725-141822 alt. sara.magnusson@qtym.se

Ansök här

 

Relaterat innehåll