Prevas söker erfaren systemutvecklare .NET

Sista ansökningsdag: 
2017-06-30

Prevas är ett teknikföretag som erbjuder lösningar, tjänster och produkter till företag som utvecklar produkter med ett stort IT-innehåll eller som har behov av att effektivisera eller automatisera sin verksamhet. Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt. Prevas startade 1985 och är huvudleverantör och utvecklingspartner till ledande företag inom branscher som Life Science, telekom, fordon, försvar, energi samt verkstadsindustrin. Kontor finns i Sverige, Danmark, Norge och Indien med ca 600 medarbetare. Prevas är börsnoterade på NASDAQ Stockholm sedan 1998.

På våra kontor i Värmland och Närke arbetar ca 100 personer inom Industriell IT, automation och produktutveckling. Till vårt härliga kontor på Regementsgatan i Karlstad söker vi nu en senior systemutvecklare inom industriell IT för att stärka upp teamet ytterligare!

Om tjänsten
Vi är ett kompetent team som hjälper industrin med effektivisering och digitalisering av produktionsprocessen. Hos oss får du arbeta med utveckling av innovativa tekniska lösningar tillsammans med våra kunder. Tjänsten som systemutvecklare med inriktning mot produktionssystem innebär ansvar för systemering, utveckling, installation och idrifttagning av mjukvara för effektiv produktion och spårbarhet.

Våra projekt kräver en bra relation och mycket interaktion med kunden, oavsett om du sitter i ett internt projekt i våra lokaler eller externt hos kunden, detta ställer krav på bl a samarbetsförmåga, verksamhetsförståelse och problemlösningsförmåga.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett stort intresse av teknik & industriell IT och som är engagerad, ansvarstagande och har en god social förmåga.

Utbildningsmässigt har du med dig en högskole/universitetsutbildning och ett antal års erfarenhet av arbete inom MES eller industriell IT. Gedigna kunskaper inom .NET-arkitekturen och Microsofts programmeringsspråk (C#, ASP.NET mm), SQL Server, SPA ramverk samt HTML5 är viktigt.
Erfarenhet av produktionsnära IT-lösningar, såsom MES-system, specialsydda applikationer och att leda mindre projekt samt tillverkande industri är meriterande.
Våra leveranser innebär ofta integrationer med kundens affärs- och automationssystem så därför ser vi att du har ett grundläggande intresse och förståelse för dessa områden. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Låter det lockande!? Då är du välkommen att skicka in din ansökan och gärna med en kort presentation av dig själv.

Ansökan
Tänk på att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag för ansökan som är 2017-06-30 så skicka in din ansökan redan idag!

För mer information är du välkommen att höra av dig till rekryterande chef Kent Gustavsson på tel: 0706-72 44 12

Läs mer och ansök här

Välkommen!

Företagskulturen heter Prevas United
Det låter nästan som ett fotbollslag. Och det stämmer till vissa delar. Prevas United är en sammanhållande kraft på företaget. Här är kommunikationen rak och sammanhållningen stor. Alla medarbetare på Prevas uppmuntrar varandra att utvecklas och vara på hugget. Gemensamt för oss är ett stort teknikintresse, arbetsglädje och kundnytta i fokus. Det är viktigt att alla trivs. En trevlig miljö med skratt skapar i sin tur en öppenhet för nya lösningar. Det gör att vi kan erbjuda våra uppdragsgivare ett helt team medarbetare som tar ansvar och svarar för prestationer i absolut världsklass. Join us! 

Relaterat innehåll