Knowit söker webbutvecklare

Sista ansökningsdag: 
Rekrytering sker fortlöpande

Vill du bli en del i Skandinaviens bästa EPiServer-team? I vår vardag har vi förmånen att arbeta tillsammans med fantastiska kunder, däribland de största i Karlstadsregionen. Vi är totalt över ca 550 specialister som arbetar med webb och digitala kanaler och söker nu ytterligare medarbetare som kan hjälpa oss att förverkliga våra kunders drömmar.

Vi arbetar mestadels med EPiServer och Microsoft och ser att du är hemma i ASP.NET och brinner för webbutveckling och mobila lösningar. Vi arbetar i en föränderlig tillvaro som ett sammansvetsat team där vi lär och inspirerar varandra dagligen, där du är med och formar och delar dina kunskaper. Vi månar om vår starka position och ser till att du växer som utvecklare.

Vi ser gärna att du har din grund i utveckling men samtidigt har en kunskaper i HTML, CSS och skript. Har du erfarenhet av EPiServer är det jättebra, men erfarenhet av andra CMS-system är också meriterande.

Vad vi lockar med? Riktigt trevliga kollegor, riktigt stora utmaningar, och riktigt goda möjligheter att bli ännu bättre på det du vill göra.

Med vänliga hälsningar

Micke Fröling på Knowit
Affärsansvarig inom Experience

Relaterat innehåll