Inport söker utvecklare

Sista ansökningsdag: 
Rekrytering sker fortlöpande

Flera utvecklare affärssystem

Som utvecklare på inPort jobbar du i vårt utvecklingsteam i nära samarbete med verksamhetskonsulter och kunder. Som inledning får Du en grundutbildning i Holland hos Pregress samt utbildning i våra system och rutiner. I ett litet specialiserat företag blir Du en viktig spelare från dag ett. Att Du har ett äkta och brinnande intresse för programmering och systemutveckling är långt viktigare än lång erfarenhet! Du har universitetsutbildning och gärna erfarenhet  av tex :

MS.NET, Progress eller andra databaser, mobila gränssnitt HTML5, Sencha, jQuery, jQueryMobile och TypeScript.  WS-integration. BI verktyg  Qlik.

Om Inport

90% av Sveriges utrikeshandel går via våra hamnar. I hamnen möts varuflöden från järnväg, bil och fartyg i ett intensivt informations- och varuflöde. Det är denna knutpunkt som hanteras av inPorts affärssystem och logistiklösningar. Affärssystemet är den centrala lösningen som är integrerad mot både industrin, transportörer och sjöfartens agenter. I våra systemlösningar tar de mobila lösningarna allt mer plats då affärssystemen flyttas ut till våra telefoner. GIS lösningar (AIS) blir allt mer viktiga inom en rad områden som automatiska fartygspositioneringssystem och 3D modeller av hela hamnområden. inPort är den ledande leverantören i Norden och har 70% marknadsandel i Sverige. Vi har just fått ett genombrott i Norge genom en strategisk order från Stavangerragionens Hamnar  och vi ser fram emot en spännande  expansion med flera nya moduler och teknologier. inPort har kunder i samtliga Nordiska länder och är nu redo att gå vidare ut i Världen!

Vi söker nya medarbetare hela tiden – välkommen med Din intresseanmälan!

Om du har frågor är du välkommen att kontakta  

Isa Ed på telefon 0730-750443 eller mail:isa.ed@inport.com

Välkommen med din ansökan snarast!

Relaterat innehåll