inPort söker projektchef

Sista ansökningsdag: 
Rekrytering sker fortlöpande

Som lösningsansvarig projektchef på inPort säkerställer du att våra affärsystemlösningar effektiviserar kundernas verksamhetsprocesser och att vi levererar dem enligt vår projektmetod inPort projekt. Du har en nyckelroll som samordnar våra produktchefer och teknikansvariga konsulter  i arbetet med att utveckla produkter och koncept.

Leverans av integrerade lösningar som bygger på affärssystem kräver ett mycket strukturerat arbetssätt. Även vår egen produktutveckling drivs i projektform enligt samma projektmetod.

Vår projektchef är ansvarig för uppbyggnaden av våra projekt i samarbete med säljare och kundansvariga konsulter. Efter försäljning och överlämning till projektledare följer projektchefen upp projekten och stöttar projektledarna.

Du leder genom struktur och engagemang starkt sammankopplat tillsammans med projektgrupperna. Som Projektchef hos oss kommer du även själv att arbeta som projektledare och verksamhetskonsult. Vi tror att du har erfarenhet av arbete som IT-konsult inom affärssystem och/eller som verksamhetskonsult. Du är en rutinerad projektledare och har universitetsutbildning inom IT/ekonomi.

Hos dig värdesätter vi din positiva attityd och din starka drivkraft. Du är en trygg ledare som kombinerar passion för värdeskapande lösningar med problemlösning i team. Du är ingen ensamvarg eller utpräglad expert inom ett smalt område.

Vi  samarbetar med externa partners  och du ansvarar för detta i utveckling och projektleveranser.

Tillsammans med ett starkt team erbjuder vi dig en mycket viktig roll i vår organisation och ledning. Hos inPort får du stora möjligheter att påverka vår utveckling. Inport är Nordens ledande leverantör av affärssystem för hamn- och terminal. Hos oss får rätt person alla möjligheter till egen utveckling!

Vi söker nya medarbetare hela tiden – välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer här